Cilt Bakım Bu yüz yıkama jelini kullanan var mı daha önce? kimsesiz218 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor merhaba bu temizleme jelini kullanan var mı ve nohut tanesi kadar mı kullanmam gerekiyor? Bu yüz yıkama jelini kullanan var mı daha önce? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Jel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
aspelya Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Güzel bi jel ama her cilde uymuyor asırı yağlı kuruma riski olmayan ciltler kullanabilir ben karma ciltliyim benim cildimi kurutmuştu o yüzden anlasamadık😄 0 0 Yorumla
İsimsiz_bir_kız Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bu markanın çok fazla çeşitli ürününü kullandım genel olarak hoşuma gitmişti ancak her cilde uygun değil yüzü temizledigini hissediyordum kullanınca. 0 0 Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Ben kullanıyorum da nohut kadar değil, bi pompa kadar basıp kullanıyorum 0 2 Yorumla kimsesiz218 +1 yıl bende öyle yapıyorumda videolar izledim millet nohut tanesi kadar kullanın diyordu Yorumla pehlivaan +1 yıl Cidden mi? 😀 bilmiyodum Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Yağlı, sivilceli ciltler için uygundur. Göz kararı. 0 0 Yorumla
Diyetisyen_Haniim Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Evet kullanıyorum bi sıkıyorsun yeterli 0 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Testerını kullanmıştım sivilce yapmıştı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Güzel bi jel ama her cilde uymuyor asırı yağlı kuruma riski olmayan ciltler kullanabilir ben karma ciltliyim benim cildimi kurutmuştu o yüzden anlasamadık😄
Bu markanın çok fazla çeşitli ürününü kullandım genel olarak hoşuma gitmişti ancak her cilde uygun değil yüzü temizledigini hissediyordum kullanınca.
Ben kullanıyorum da nohut kadar değil, bi pompa kadar basıp kullanıyorum
bende öyle yapıyorumda videolar izledim millet nohut tanesi kadar kullanın diyordu
Cidden mi? 😀 bilmiyodum
Yağlı, sivilceli ciltler için uygundur. Göz kararı.
Evet kullanıyorum bi sıkıyorsun yeterli
Testerını kullanmıştım sivilce yapmıştı
Kulanmayin zararlı
gerçekten mi