Ben en çok ellerim ve dudaklarım için kullanıyorum sanırım. Bu konuda da en çok bitkisel içerikli ürünler işime yarıyor. Arko Nem Prebiyotik krem bu konuda birebir. Bitkisel içeriğiyle bu kadar iyi nemlendirme sağlaması harika.

Ben en çok ellerim ve dudaklarım için kullanıyorum sanırım. Bu konuda da en çok bitkisel içerikli ürünler işime yarıyor. Arko Nem Prebiyotik krem bu konuda birebir. Bitkisel içeriğiyle bu kadar iyi nemlendirme sağlaması harika.

Selam gadası 🙃
Soğuk havaların gelmesiyle insanın elleri ve yüzü kurumaya yüz tutar. Özellikle bizim gibi soğuk havanın çok olduğu şehirlerde yaşayan insanlar için bu durum çok can sıkıcı olabiliyor. O yüzden vücudun eksilen nemini kazandırmak için cilt bakım kremi kullanmak gerekiyor.
Cevap
8Cevap
Genelde yüzüm için sadece
Genellikle ellerime ihtiyaç duyuyorum. Lavabolardaki sular çok soğuk ve ellerim soğuktan çatlıyor. Arabamı bile yıkayamıyorum.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Nemlendirici bakımında en çok ellerim, ayaklarım ve dudaklarım başrol. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Yuvarlak kremden aynısı bende var çok oldu alalı halen bitmedi😂
Kesinlikle yüzüm O kadar çok kuruyor ki şaşırıyorum bazen.
Dudaklarım ve yüzüm içim. Dudaklarım çok kötü çatlıyor ve kanıyor. 🥴
Dışarıda çalıştığım için soğuk havalarda ellerim çatlıyor. Özellikle de bu aylarda. O yüzden ellerim için Fitohydro Nemlendirici Jel kullanıyorum. Yumuşacık yapıyor. Kremden ziyade su bazlı jel olduğu için yapış yapış hissi vermiyor.
Bende el yüz ve dudaklarım için kullanırım arkonem dışında kullandığım farklı nemlendirici de var tabii 😊
Yıllardır her kış ellerim ve dudaklarımda kuruma ve çatlak olur. Kremler hayat kurtarıcı :)
Dudaklarım ve ellerim için kullanıyorum
Dudaklarım ve ellerim
Ellerim ve dudaklarim
Ellerim ve yüzüm için kullanıyorum
Elleri yumisacik yapio kullaniyorum
Ellerim.
Sadece yüzüm için o da sadece iki kaş arası
El 🤚🏼
Ellerim ve yüzüm
Ellerim
Yüz,
Toplarıma