İnternetten araştırdığım kadarıyla 400-450 puan aralığında taban puanları, benim de puanım bu aralıkta gelecek büyük ihtimalle. Çocukların ışığı olmak istiyorum, hele hiçbir şey bilmeyen tertemiz zihinlere girmek istiyorum. Okul öncesi öğretmenliği ve özel eğitim öğretmenliği bu idealim için harika bölümler. Hangi meslek daha kutsaldır sizce? Hangi bölümü tercih etmemi önerirsiniz?
Okul öncesi öğretmenliği mi, özel eğitim öğretmenliği mi daha kutsaldır sizce?
Kutsallık yönünden değil de iş olanağı olarak bakarsak engelliler öğretmenliği Engelliler müdürlüğünde çalışan tanıdıklarım var onlarda böyle düşünüyor çünkü çok açık var.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hakkıyla yaptıktan sonra her meslek kutsaldır.. meslek seçimini karşıdaki tepkilere göre değil kendi seçimimizle yapmalıyız.. başarılar dilerim.
Özel eğitimin parası daha iyi atanma şansın daha yüksek (zorlugu sectigin yere göre değişir) atanamazsan da özelde iş imkanı var bence anaokulu öğretmenliği seç
Okul öncesi çok zor diyen arkadaşlar özel eğitim derken neyden bahsedildiğinin farkında mısınız? Özel eğitim çok daha zor bir branş öncelikle oldukça yüksek sabır eşiği ve merhamet gerektiriyor.
En İyi Cevaplar