Ilk gun heyecanla staj yerime gittim. Müdür benim senin staj yapacagina dalr bilgim yok diger binaya gidip oradan bana kagit getor dedi. Diger bina motorla 10 dk uzaklikta neyseki babamla birlikte gelmistim. Diger binaya gidip soyledigimde biz kagit falan gondermiyoruz ki zaten normalde de ne kagidi dedi ismimi sordu soyledim tamam senin stajin orada dedi. Ve muduru arayip konustu. Staj yerime dondum mudur tamam ugur beyin yaninda staj yapacaksin dedi. Bana bir sandalye verdiler. Tek ogrendigim sey o odadaki herkesin muhendis oldugu benimde muhendis adayi oldugum ve gecen yaz staj yapan ogrencinin staj raporlarinin orada oldugu. Bunun disinda saatlerce bos bos tek kelime ogrenmedim. Adam onedio da dolasti video izledi bir iki cizim yapar gibi yapti meyve yedi digerleriyle makara girgir yapti. Kalktim bir sigara icip geldim. Sanki hic yokmusum gibi bir sey diyen olmadi. Sikildim staj raporlarini inceleyebilir miyim dedim. Onun oncesinde raporlardan bahsederken fotokopi cektirebilecegimi soylemisti. Biraz inceledim bos bos oturup durdum. Geleli 2 saat oldu ama ben hala bir sey ogrenmedim. Kalktim ve eve gittim.
Stajin 2. Gunu gittigimde agzimi acmadan firca yemege basladim. Kagitlari goturmem yanlismis bende fotokopi cektirebilecegimi soylemistiniz dedim. Hic bir sey demeden kalkip gitmisim. Jic bir sey ogretmiyorsunuz bende sikildim gittim okul benden yapilan projeleri raporlamami istiyor siz bana onlari verin bende sizi mesgul etmeyeyim dedim. Tartismaya basladik boyle. Ben sizin stajyerinizsem bir seyler ogretmek zorundasiniz dedim ve mudure yonlendirdi beni. Mudurlede ayni seyleri konustuk gerekirse yeri temizleyeceksin dedi keske onu yapsam en azindan bos bos oturmaktan iyidir dedim kimse seni zorla burda tutmuyor dedi. Eve ama ben sizin stajyerinizsem siz bana bir seyler ogretmek zorundasiniz ogretmiyorsaniz burda isim yok dedim. Tamam o zaman size iyi gunler dedi bende iyi gunler dedim. Ve stajim yandi simdi ne olacak
Stajin 2. Gunu gittigimde agzimi acmadan firca yemege basladim. Kagitlari goturmem yanlismis bende fotokopi cektirebilecegimi soylemistiniz dedim. Hic bir sey demeden kalkip gitmisim. Jic bir sey ogretmiyorsunuz bende sikildim gittim okul benden yapilan projeleri raporlamami istiyor siz bana onlari verin bende sizi mesgul etmeyeyim dedim. Tartismaya basladik boyle. Ben sizin stajyerinizsem bir seyler ogretmek zorundasiniz dedim ve mudure yonlendirdi beni. Mudurlede ayni seyleri konustuk gerekirse yeri temizleyeceksin dedi keske onu yapsam en azindan bos bos oturmaktan iyidir dedim kimse seni zorla burda tutmuyor dedi. Eve ama ben sizin stajyerinizsem siz bana bir seyler ogretmek zorundasiniz ogretmiyorsaniz burda isim yok dedim. Tamam o zaman size iyi gunler dedi bende iyi gunler dedim. Ve stajim yandi simdi ne olacak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer