Hedefim ilk bin?
Videodan ders dinleyerek hedefime ulaşmak istiyorum nasıl bir yol gösterirsiniz?
Videodan ders dinleyerek hedefime ulaşmak istiyorum nasıl bir yol gösterirsiniz?
Video ile konu eksiklerini tamamla tyt matematik için ALES soru tiplerini çöz yani mantık ve yorum ağırlıklı problem soruları alanın ne bilmiyorum ama sayısal isen matematik de cidden sağlam bir çalışma yap elinden geldiğince orta ve ortanin bir tık üstü soru bankalarını çalış
Dostum öncelikle şu kadar saat calismaliyim diye dayatma kendini. Ne zaman verimli ders calisabilirsen o zamanlar dersin başına otur. Onun dışında konu çalışırken video tercih etmeni öneririm. Konu anlatımlı kitaplar çok detay veriyor ve sıkıyor insanı. Video izler izlemez o konu hakkında elindeki tüm kaynaklardan olan soruları bitir. İlk başlarda günde bir derse çalış lakin ilerleyen zamanlarda günde iki ders falan calis. Biri sözel biri sayısal olsun mesela. İki sözel ya da iki sayısal olmaz. Bu şekilde başarıyı elde edebilirsin. Sana tavsiyem bol soru çöz ve ezber yapma. Şimdiki sınavlar mantık odaklı hep.
kitap okumalısın bulmaca çözmelisin ales sorularına falanda bak ayrıca ve temelin yoksa ilk önce temelini oturt marifet zor kaynak çözmek değil kolay orta ve zor kaynak olmak üzere en az 3 kitap bitir tyt fazla yüklenme önemli olan ayt bende 2 yıl önce sınava girdim mühendislik fakültesindeyim başka soruların varsa yardımcı olabilirim
Cevap
0Cevap
Öncelikle bir program oluştur. Her gün konu bitirmek şartıyla 6 saat çalış. Ve 500 tane soru çöz. Ama ilk önce temeli oturtmalısın.
Boool soru çöz. Ne kadar bilsen de testte başarılı olmanın yolu bu.
Bence bol bol kitap okumalısın
Cevabını bulursan bana da haber versene.
Kimse eklememis ama mutlaka çıkmış soruları çöz
Aynn babada
Ben banada
Rakibiz desene 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?