+1 yılÖlüm var, bunu da düşün. Hiç kazanmayacakmış gibi, soruları çöz ve çık. Çok rahatsın böyle, dünya umurunda değil, hayat sınavlardan, üniversiteden ibaret değil. Öyle de zaten gerçi. Büyük olasılıkla yine birilerinin emri altında çalışacaksın, o ne derse onu yapacaksın. Neyse gir sınava işte, sanki sayısal loto dolduruyorsun, öyle de zaten. Tutturursun belki bir puanlar, bölümler vs. Olmadı seneye tekrar denersin, olmadı kpss girersin, orada bir şeyler yaparsın, olmadı sermaye yapar kendi işini kurursun, o da olmadı kocaya kaçarsın. Hayat güzel, yaşamasını bilene, insanlar arasında sevgi, saygı, anlayış olduğu sürece. Bu hayattaki tek amacın mutluluk olsun. Ne itibar, ne de para. Sen kuaför dükkanın olursa çok mutlu olurum diyorsan, git kuaför dükkanı aç. Gidip mühendis, doktor vs. olmaya çalışma. Aylık maaşı 5-6bin TL diye gidip o maaşı yapma, ya da sen bilirsin, bu hayat senin. Sana başarılar diliyorum, bana başarılar diliyorum, bu gençliğe yazık, tyt nedir ya. Saçmalıklar ülkesinde, saçmalıklara uymak zorundayız, torpil morpil de yapıyorlar, o da cabası. Ben iş kurma taraftarı gibiyim o yüzden.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Heyecanlanma, önemli bir sınav ama strese girip sağlığını bozmana gerek yok.
Matematik zordur Türkçe uzundur bitmez filan deme, hepsine bak bolca vaktin olacak.
Matematiği sona bırakmanı tavsiye ederim, zaman açısından.
Yarın sabah normalde yemediğin bir şeyi yeme, süt falan olur belki masada, mideni bozar belki yanından bile geçme.
Bolca inan, moraller iyi olsun.
Umarım istediğin bölümü, istediğin üniversiteyi tutturursun, şans seninle olsun, emeklerinin karşılığını al. :)
Bu arada, soru sallama, boş bırak daha iyi. :D10 Yorumla
+1 yılöncelikle Allah yardımcın olsun. sakin ol stres yapma desemde bir işe yaramıycak biliyorum. ama şunu unutma bu sınav hayatın sonu değil ucunda ölümde yok. yarın sınav çıkışı çok rahat olucaksın ve stres yapsanda yapmasanda geçecek. kendini uyumam lazım diye şartlama rahat olmaya çalış. başarılar dilerim
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun izmirlim ❤
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılBak hiç 1 zaman ek puana güvenme. Güvenceksen kendine güvenmelisin, çalışmalısın , hiç 1 şeyi şansa bırakmamalısin.. ama karar senin. İnsan hayata 1 kere gelir. Zamanının her saniyesinin değerini iyi bilmen ve iyi kullanman gerekiyor. Ama sen bilin sonuçta hayat senin. Nasıl kullanmak İstersen öyle kullan.
14 Yorumla
SoranYa bu sene olmayacağını biliyorum ondan pek üstüne düşmedim hastanede staj gördüm inek gibi çalıştım ne yapabilirdim ki :D
- +1 yıl
Madem olmayacağına inanın o zaman girme sınava..
İşini şansa birakacam diyorsan sen bilin.
Ama bazende ne kadar çok inek gibi çalışsanda yeterli olamaya bilir. Bazende daha çok çalışman gerekebilir. Denemeden bilemezsin.
Soran+1 yılDeneme amaçlı ilk o atmosferi görmek istedim ama nolur Nolmaz :D
- +1 yıl
Ama sen genede biraz göz gezdir notlarına. .. zamanın ne kadar çok az olsada.. başarılar dilerim.
+1 yılAllah yardımcın olsun. Çözdüğün soruları o anda işaretle sonradan işaretlemek için vakit ayırmana gerek kalmaz. ya da kutucuğa ufak işaret koy kaydırma ihtimalin ortadan kalkar. Hangi dersten başlamak istiyorsan önce o dersin tüm sorularını gözden geçir, yapabilirim dediklerinden başla önce onları yap. Bu şekilde ilk baştaki sınav heyecanınıda atmış olursun. Bir kere çözdüğünde sonuca ulaşamıyorsan hemen atla o soruyu diğer sorulara geç. Boşuna vakit kaybetmemiş olursun. En son emin olduklarını çözdükten sonra çözmediğin sorulara başla. Bide sınava girmeden yanına misbon al 3, 4 tane girmeden önce yede gir. Şeker beyni çalıştırır. Sınavın son günü ancak bunları söyleyebilirdim. 😊😉
00 YorumlaNe olur sınava girecek genç arkadaşlar, yasak malzeme getirmeyin de 2 saat size kuralları açıklamakla uğraşmayalım, siz de zamanınızı ziyan etmeyin.
Ayrıca sınav 10:15'te başlıyor ama saat 10:00'dan sonra kimse içeri alınmıyor haberin olsun.122 Yorumla
Soran+1 yılYa bisiy dicem sen kuralları biliyor musun görevli misin orada?
Soran+1 yılBişiyler sorabilir miyim kafama çok takıldı da ona göre hazırlanıp gidicem?
Soran+1 yılAma tüm sorularıma cevap verin hiçbirini atlamayın lütfen
1. Sorum sınava gelirken hafif makyaj ve oje sıkıntı yaratır mi?
2-Ben resimde çok acayip çıkmışım hiç bana benzememiş bu sorun olur mu :D
Soran+1 yılyok bir rimel sürcm başka bisiy sürmem :D 2 belgedeki resim birbirine benziyor ama ben resim cekilirken kasmışım kendimi baya 30 40 yaşında gibi cikmisim. d, of ya inşallah sıkıntı olmaz
Soran+1 yılBelgelerdeki benziyor fibi :D
Soran+1 yıl'taki kemer vs bisiy getrmicem
- +1 yıl
Ben de bir şey sormak istiyorum kimlikteki ve sınav belgesindeki ben ben değilim gibi😂
- +1 yıl
Benziyor da çok tuhaf çıkmışım geniş kafalı gibi 😂
- +1 yıl
İyi o vakit 😂
Soran+1 yılGaliba kimse kendisi gibi çıkmamış bu resimlerde :D
- +1 yıl
Teşekkürler örtmenim😂🌹
- +1 yıl
Aynen yahu herkes bir tuhaf e-okul fotoğrafı bir bunlar iki 😂
+1 yılallahümme rabbi zidni ilmen ve fehma) deyiniz Rabbim zihnimmi aç unuttuklarımı ancak sen hatırlatırsın benden unutkanlığımı kaldır demektir zihnimi artır rabbim ve sabah 12 adet siyah üzüm yiyiniz sıtresten uzak dur normal ve vasatta Kalınız bizde dualarımızla yanınızda olalım efendim başarılar dilerim gönlünden niyyetin de geçeni tututrursunuz inşallah Rabbim yar ve yardımcınız olsun diğer tüm imtihana giren 2 milyon insanadır Rabbim duamı kabul buyur meccane aminu ya muin amin.
11 Yorumla- +1 yıl
kızımız seyyideden güzel bir dua Sınava girecek Öğrencilerimize ve Kızım SELÇİN 'Başarılar diliyorum
Rabbim Yar ve Yardımcıları olsun
Bize düşen DUÂ etmek
Ya Rabbim Çocuklarımıza
Zihin açıklığı ver
Kalemlerine kuvvet ver Allah’ım
Vatana,
Millete,
Ümmete
Güzel hizmetler yapmayı
Nasip eyle ya Rabbim
Üniversiteli olmak istiyorsan çok kasma hepsini A yap illa bir bölüm gelir. Ama üniversite okumak istiyorsan olması gerekeni yap ve ciğerini sök o sınavın.. koçum benim sana güveniyorum hadı aslanım göreyim seni😁😁💪
20 YorumlaAllah yardımcın olsun ne kadar heyecan yapma desek de eminim yaparsın şimdi telefonunu kapat ve derin bir nefes alıp uykuya dal yarın dinç bir şekilde uyanmış olursun kahvaltını güzelce yap ve kendine, sana inananlarla birlikte inan eminim başaracaksın :) iyi geceler
00 Yorumla
+1 yılBaşarılar ben ilk girişte çok iyi almadım okul ile zor oluyordu. İkinci girişte kafam rahat girdim başardım. Çok sıkma kendini ilk 3 5 dk heyecan olur sonra geçer. Heyecandan bu sorular bu kadsr kolay olamaz dediğin anlar olacaktır emin olduğunu yap geç turlama taktiği yap sınavda hız önemli
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle size başarılar dilerim ben. Ne hedefliyorsunuz bölüm olarak hanımefendi?
13 Yorumla
SoranSağlık meslek mezunuyum sağlıktan devam edicem nasipse ilk ve acil yardım :D
- +1 yıl
Sınavın nasıl geçti
Soran+1 yılGüzel geçti beklediğimden
+1 yılKazanamazsın. akşama kadar bu sitedesin çünkü. Oturup bir ders çalışmadın. anca iktisat işletme kazanirsin
24 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten bu sene olmayacağını bildiğimden çalışmadım ama istediğim bolum belli ek puan var :D denicem sadece
- +1 yıl
E ne diye şans dilememizi iatıyorsun. Gökten soruLarin cevapları zembillemi inecek sınav aninda:)
Soran+1 yılSiz yine de sans dileyin :D
- +1 yıl
Tamam. diliyorum:)
Sınava gram çalışmadım sonucu merak ediyorum bende :D
11 Yorumla
SoranBende hiç çalışmadım biliyor musun:D ek puana güvendim hep
- Eğitim & Kariyer konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılSen seni bulduğun sürece sonuçların önemi yok. Hakkari de bile okursun
12 Yorumla
Soran+1 yılYok ya doğuda ne isim var :D
- +1 yıl
Ben genel konuştum şehirlerin veya okulların önemi yok. Konunun kilit noktası insanın içindeki kendini keşfetmesi
- Eğitim & Kariyer konusunda 655 cevap paylaştı.
+1 yılSakin olsan yeter de bu sakinlik çok rahatlığa dönmesin o zaman yetiştirememe gibi bir durum oluyor :) Hadi bakalım rakibiz :)
10 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tüm sınava gienlere Allah zihin aöıklığı versin başarılı olun inşallah.
20 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 363 cevap paylaştı. Basarilar öncellikle..
İkinci olarak sistem yeni oldugundan cok zor olucagini düsünmüyorum..
Dikkatini topla sabah iyi bir kahvalti yap mümkünse erken yat iyi bir uyku al..
Bence sen o sorulari parcalarsin basarir cikarsin :/00 Yorumla
+1 yılMutlaka kahvaltı yap sınav yerine yetişmeden beş dakika yürüme mesafesi kalacak şekilde araba toplu taşımadan in eğer onla gidiyosan yavaş sakince yürü sakin kal ve elinden geleni yap
00 YorumlaSabah ağır seyler yeme uykunu al stres yapma zaten sınava gırınce stres gıdıo ben gırdım kazandım geçen sene takma kafaya herşey yolunu bulur sen o yolu kovalarsan
00 YorumlaErken uyu. Soruları cozerken rahat ol. Dünyanın sonu değil
Yine şansın var. bir de bilmediğin soruları boş bırak. Bir soru üzerinde de fazla oyalanma vakit kaybedersin00 Yorumla
+1 yılAllah zihin açıklığı versin attıkların tutsun atmadıkların doğru yolu hayırlı olan kullarından eylesin 🙏🙏
00 YorumlaBir soruya asla fazla takılma, sona bırak
Gözetmenleri iyi dinle
Camdan dışarı bakma, gözetmenlere sinir olma
Sakin ol00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sınavı kazanamazsan düşüncesi gelirse alternatifler kurmaya başla. Kendini sınavda bu şekilde rahatlat
00 YorumlaRabbim yar ve yardımcıniz olsun senin ve cümlesinin inşallah.😊
00 Yorumla
+1 yılBaşarılar diliyorum ve bu sınava girmemek ne kadar güzelmiş ya :D
00 Yorumla
+1 yılSeni büyük sanıyordum kaçlısın? Ben de gireceğim
13 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşındayım
- +1 yıl
Ben de 😂
- +1 yıl
Sınav kolaydı değil mi matematik özellikle 😂
Bilmediklerini boş bırak 😂
11 Yorumla
SoranAynen o aklımda :D
Bu benim anlamadığım cevap anahtarı veriyorlar ya anahtarlık olurumu acaba 😂😂😂😂
00 YorumlaHakıında hayırlı olmasını diliyorum. Başarılar dilerim. Allah zihin açıklığı versin.
00 Yorumla
+1 yılKeşke bn de bu yıl girseydim ya
16 Yorumla
SoranBenim ilk daha ya sen mezuna mu kaldın
- +1 yıl
Yok bu yıl mezun oldum ama kayıt yaptırmadım sınavlara
- +1 yıl
Daha iyi çalışmak için
- +1 yıl
Bilmiom iyi mi yaptım kötü mi yaptım
SoranBende istemiyordum bu sene ama denicem yine de
- +1 yıl
İyi bklm bnmki de seneye kaldı artık nasip ama çok pişmanım keşke bu sene girseydim
Sana vereceğim tek tavsiye izmirli isen izmirden ayrılma hemşehrim bende egedeyim
00 Yorumla
+1 yılRahat ol relaks Rabb'im zihin açıklığı versin umarım istediğin yeri kazanırsın.
00 Yorumlaheycanlancak bir durum yok derin derin nefes al ve aklından iyi şeyler geçir ve heyecanlanmanın sana sadece eksi yönleri olcağını düşün
00 Yorumla
+1 yılBu saate kadr neden burdasin hafi uyu
14 Yorumla
Soran+1 yılErken daha
- +1 yıl
Him senin erkenin pardon saat kacti
Soran+1 yılEn az 12
- +1 yıl
Basarilar bu arada sana
+1 yılUmarım hedeflerine ulaşırsın :) Başarılar!
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim..
Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Heyecan stres yapma daha kotu olur bende yarin giriyorum basarilar
00 Yorumla
+1 yılBaşarılar dilerim. İnşallah istediğin bölümü tutturursun.
00 Yorumla
+1 yılSabah akşam burdasın valla zor biraz 😀
11 Yorumla
Soran+1 yılGuzel gecti sınav :)
Sakin ol yeter kız ayool
11 Yorumla
SoranNedense acayip sakinim :D
Panikleme ve cok bir soruda takilip kalma , başarılar
00 Yorumla
+1 yılbasarilar sana tatlimm
10 Yorumla
+1 yılSen liseli miydin 🤦♀️
10 Yorumla
+1 yılBaşarılar allah bildiğin soruları çıkarsın karşına
10 Yorumla
+1 yılSekerleri sinav baslamadan once ac
00 YorumlaBaşarılar dilerim. Bursayı da yaz tercihlerine 😀
00 Yorumla
+1 yılBaşarılar
11 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah
+1 yılBaşarılar bir hamlemiz daha kaldı
10 YorumlaAllah zihin açıklığı versin
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılHeyecan yapma, başarılar.
00 Yorumla
+1 yılSakin ol boşver dünyanın sonu değil.
00 Yorumla
+1 yılTabii ki veririm, girme.
00 YorumlaBaşarılar dilerim
10 YorumlaBilemediğini boş bırak 🤫
00 YorumlaKopya çek bundan daha iyi tavsiyemi olur 😂
00 Yorumla
+1 yılheyecanlanma..
kaybedeceğin hiçbir şey yok :)00 Yorumla
+1 yılUyu ve telefonu bırak
00 Yorumla
+1 yılAklina gelen ilk gelen cevap doğru unutma
00 Yorumla
+1 yılKendini sıkma sakin gir inan kendine olur zten
00 YorumlaTavsiye yok bam bam bam
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 311 cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılOkunmuş pirinç unutma 😉
00 Yorumlaattigin tutar umarim :D
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Lavaboya gitmeyi unutma
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne