Arkadaşlar 15 yaşında erkek kardeşim var dün telefonunu karıştırdım ve olmaması gereken şeyler gördüm detaylar👎?

Dün akşam erkek kardeşimin telefonunu karıştırdım galerisine mesajlarına herşeyine baktım keşke bakmasaydım şuna kardeşimin böyle işlerle uğraştığını falan hiç ama hiç beklemezdim kardeşimin sevgilisi ile mesajları galerisinde sevgilisinin resimleri öpüşmeleri içki sigara herşey var ben üniversiteyi başka şehirde okuduğum için pek takip edemiyorum annemle babam zaten hiç ilgilenmiyor işten dersleri zaten çok kötü lise 2 ye geçti sınıfı zor geçti zaten ya beni görün bide onu görün alakamız yok ya benim nasıl böyle bir kardeşim var bu saatten sonra yapma desemde yapçak artık iş işten geçmiş serseri serseri hareketler küfürler herşey var kardeşimde şimdi telefonunu karıştırdım diye sinirlencek sizce söylemelimiyim bunları napçağımı gerçekten hiç bilmiyorum napabilirim sizce?
Arkadaşlar 15 yaşında erkek kardeşim var dün telefonunu karıştırdım ve olmaması gereken şeyler gördüm detaylar👎?