Atanamazsan ne yaparım?

arkdaslar ılk defa buraya yazıyorm boyle bı yere yanı bılmyorm donusler olur mu ama cok kötü zamanlardan gecıyorm caresızlık ıcınde kısıldım kaldım gıbı yaklasık 1 yıllık evlıyım öğretmenlık mezunuyum kpss sınavına hazrlnyrm bı yıldır esım özel sektorde calsyr oncelerı ıs yerınde sıkıntıları vardı atanda gıdelm buralardan derdı desteklerdı benı sınava 3 ay gıbı bı zaman kaldı ve stresım tavan yaptı ve smd esım daha ıyı mutlu oldugum bı ıse gectı bnada artık tuhaf davranmaya basladı artk y kazanrsan ben bu ısı kaybetmek ıstemyrm dıyor ve kazanamzsan bı daha ıremezsın sınava dıyor bu sene kazandn kazandn eger olmzsa bulursun bı ıs calsrsın dyor evlendgmzden berı tek maasla gecınemeyız ıkı calssak ıyı olur dıye dusunuyorz zaten bende calsmak ıstyorm ama dogru duzgun bı sekılde baslamak ıstyorm ıs hayatına 27 yasındayım gec kaldım belkı ama ogretmen atamaları berbat durumda ılk defa hazrlndm senelerce hazrlanan var sınava ama esımsurelı sınava mı gırıceksın kazanana kadar zaman gecıcek hıc bıseye sahıp olamıcaz dıyor terubende olmucak sınavı bu kadar önemseme sınav gır cık iş bakalım dıyor kafayı yıcem kavga edıyorz son gunlerde hep ya kazanamzsam dıye beynım yanıyo resmen algılarım tıkandı ne yapacagmı sasrdım
Atanamazsan ne yaparım?