Osym aday islemleri sayfasindan odeme yap deyince butun banka kartlarini kabul ettigini soyluyo bende ptt kart numarami girdim isleminiz banka tarafindan reddedildi dedi kartta para yok ondan mi oyle dedi yoksa karti mi kabul etmiyo
Ben denemek icin kart numarasini girdim kartta para olmadigini biliyodum eger oluyosa ona gore karta para yukluycem ama kart yanimda degil olmazsa para gittigiyle kalicak deneyen var mi acill?
Ben denemek icin kart numarasini girdim kartta para olmadigini biliyodum eger oluyosa ona gore karta para yukluycem ama kart yanimda degil olmazsa para gittigiyle kalicak deneyen var mi acill?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Zamanı geçmedi mi onun?
Son 2 gun kaldi yakinda bir tek ziraatle ptt bankamatik var ziraatten sadece internetten odeniyomus onda da kartim yok bir tek ptt kart var o da yanimda bile degil napicam bilmiyorumb
Geçti veya geçmedi dicen napiyon
Hahaha
@düzenYosması bu sefer zor çıkardım seni, yaşlaniyorum heralde
Gecmedi napican sende mi basvurcan
@soran hahahaha
Bak hala sadece geçmedi diyemiyor ahahj
Defol bir Allahın salağı
Gecmedi de nolur ahah
Diyeyim de mutlu ol öyleyse "geçmedi" ahhshsh
Bence geçti
Sana göre geçti denebilir tabii
Hadi ordan
Zaten bu herkese göre değişen bir şey hahs
Ahajjf
Ne oldu kızdın mı hahshsh 😂
Kızdım tabii
Yoo herkese göre değişmiyo tatlım sen neden atladın avukatı mısın
4-A sınıfından ayşegül konuşuyor gkkhg
Kızarsın tabi 😂
Dedi anasıfından merve 😂
Ahah neden merve
Ilk aklıma o isim geldi fhhsh
Tamam ayşegül
Sanada tamam merve
Basvuralar gecmedi dimi daha
Yok
Çok tessekurler basligi actigin icin allah razi olsun, unutmusum ben onu aklimda birsey var diyodum siz para mi yatiramiyorsunuz, yoksa parami cekemiyorsunuz osym den islem mi yapamıyorsunuz, net anlatir misiniz kafam mercimek çorbası gibi oldu
Benimde kafam ayni oyle bak simdi benim sinav basvuru ucretini yatirmam lazim yakinda bir tek ptt bankamatigi var arastirdim ptt banktan odeniyo diye bir sey yazmiyo akbank albaraka halk banktan felan odeniyomus onlarda bana uzakta neyse diger bir cozum osym aday islemi sisteminden banka karti veya kredi kartiyla odeme yapiliyomus girdim tum banka kartlari gecerlidir diyo bende kartta para yok ama ptt kart olur mu diye denemek istedim numarasini falan girdim sonra telefonuma kod geldi isleme devam etmek icin onu da girdim odenmesi bekleniyor dedi sonra isleminiz banka tarafindan reddedildi dedi bendr iste diyorum acaba ptt karti mi kabul etmedi normalde hesapta bakiye yetersiz falan demesi gerekmez mi oyle demeyince benimde aklimda suphe kaldi iste eger ptt karttan oluyosa ona gore karta para yatiricam sonrada internetten oduycem ama odenmezse parayi geri cekemem kart yanimda degil ondan endise ediyorum iste anlatabildim mi
Gayet anlasilir oldu, ilk olarak hesabinizin reddetmesi bakiye yetersizligi o yuzden reddediyor paranizi yatirin zaten paranizin kalma gibi bir endise olsa size onay kodu gonderilmez tek yapmaniz gereken paranizi hesabiniza yatirmaniz. Eger olmaz diye endise ediyorsanız tereddut etmeyin cunku birnevi banka hizmeti goruyor havale yapiyor ayni hesaba gidiyor paraniz kalmaz hem onay kodu istiyor siz paranizi yatirin eger olmazsa gerci olur garanti
Para kalir derken kart brnde degil kardesimde o yuzden geri cekemem demek istedim icim rahatladi aslinda ama beni çelişkiye dusuren şu kart numarasini girmeden once tum banka kartlari gecerlidir diyo onu gorunce sevindim ama sonra isleminiz banka tarafindan reddedildi demesi beni ikileme dusurdu ondan sormak istedim kesin emin olamazsam mecbur oyle yapicam artik ya da osym yi arayip sormayi dusunuyorum osym sayfasindan odeme yapinca ptt karti kabul ediyomusunuz diye 😂
Gercekten bilim kurgu filmi gibi iyi guldum sayende eksik olma 😂😂😂😂😂😂😂
Ayni dili konusmuyor muyuz biz seninle havale, aktarma ikisi ayni diyorum firansiz miyim ben aya
Ben havaleden aktarmadan mı bahsediyorum anlamadın ki neyse boşver
Yok yok gayet iyi anladim kart kardesinizin ve siz parayi kaptiricam diye endiselisiniz, osym nin basvurusunda tum kartlar gecerlidir diyor ve siz işleminizi hesabinizda paraniz olmadan yapiyorsunuz, islem gecersiz sayiliyor , diyorum ki paranizi yatirin kartiniza zaten onayliyicaktir onaylamasa kodu göndermez yani endişeniz olmasin yinede arayin osym yi
Ödenmez
Ama kart numarasini girince kabyl etti telefona onay kodu bile yolldai sonra da isleminiz banka tarafindan gerceklestirilemedi bankanizla gorusunuz diyo kartta para olmadigi icin mi yoksa kabul etmedigi icin mi