Yardımcı olun DeFacto çalışıyorum kotona başvurdum ama gitmek istemiyorum kotona?

Geçen hafta kotona başvurdum 15 gün çalışıp full başlatacağız seni dediler , şu an DeFacto da destek olarak çalışıyorum part gibi haftada 4 gün. DeFacto ya söyledim full ise ihtiyacım var başka yerlere başvuru yaptım cvp bekliyorum dedim. Defacto bana seni full olarak başlatmayı düşünüyorduk dedi. Ama işkur aracılığıyla alım yapıyoruz biz dedi. Tek bir sarti var 1 ay sigortasız çalışıyor olarak gorunmelisin kabul edersen işten 1 ay çıkmalısın Mart sonu da full olarak ise alınırsin dediler. Ben bu süreci bilmeden önce koton a başvurmuştum onlarda sigortami başlatmış azonce aradılar yarın gel başla diye. Bu ay sonuna kadar DeFacto çıkışımi vermedi gelemem dedi adam kızdı o zmn bu hafta hangi günün Bossa o gün gel çalış dedi iki yerde part olarak calisabilirsin dedi. Tamm dedim. defacto beni full alacak kotonda çalışmak istemiyorum diyemedim :( çok canım sıkkın yarın kotona gidecem DeFactodan çıkışımi istedim beni full yapacaklarını söylediler o yüzden kotona gelmicem diyeceğim. Nasıl bir yol izleyeyim kotonu istemiyorum çok Zor diyorlar
Yardımcı olun DeFacto çalışıyorum kotona başvurdum ama gitmek istemiyorum kotona?