Jast ajansindan teklif geldi gitmek istememe rağmen annem izin vermiyor ama gitmek istiyorum ne yapmalıyım?

Selam arkadaslar cumartesi günü jast ajansına (model ve oyunculuk için yeni yüzler aranıyor sitesine ) bir arkadaşımın tavsiyesiyle baş vurdum bugün de mesaj geldi başvurunuz onaylanmıştır bir reklam filmi için sizin yüzünuz uygun görülmüştür diye işte şu şu numarayı arayarak ve kayıt 300 lira olarak adresimize gelebilirsiniz denildi anneme söyledim zaten benim çok meraklı ve hevesli olduğumu da biliyor kendisi ama izin vermiyor 300 lirası da var ama secilmezsem 300 lira boşuna gider gibisinden konuşup duruyo ama ben gitmek istiyorum gitme ihtimalim var ama annem engel oliyo en büyük haYalim zaten oyuncu olmak yardım eder misiniz gitmek istiyorum ben banane
Güncellemeler
+1 yıl
Jast değil cast olduğunu da biliyorum ayrıca yüzüme vurmayin klavye değiştirmiş tamam zaten vazgeçtim yorumlarınız içn teşekkür ederim
Jast ajansindan teklif geldi gitmek istememe rağmen annem izin vermiyor ama gitmek istiyorum ne yapmalıyım?