saat 1 de girmiş olduğum direksiyon sınavını geçmiş bulunmaktayım çok mutluyum.
sınavda bana sakız uzattı adam sizce beni sınadımı?
sınavda bana sakız uzattı adam sizce beni sınadımı?
helal sana gecen haftada ben geçtim ehliyet işlemlerini hallettim yolda ehliyet :D
ben geçtim ama devlete verilecek parayı biraz bekletcem maddi durumlar sıkışık biraz :(
655tl bu sene vermezsen her sene zamlanıyor ben kayıt olduğumda 572tlydi dıreksıyon sınavına girmedim geciktirdim yenı yıla kaldım fazla odedım
gelecek yıla bırakmam yazın anca alırım abim evlencek o yüzden para yok
hmm anlıyorum
Hayırlı uğurlu olsun. Trafiğe canavar kazandırmak umarım :))
niye böyle diyorsunuz babam 14 yaşımdan beri araba veriyor yani 6 yıldır ehliyetsiz sürüyorum şehirler arası araba sürdüm hiç kesintisiz 350 km sürdüm ve ehliyetsiz 16 yaşımda
Kursa yazıldıktan ne kadar sürede alıyorsun ehliyeti? 1 sene diyorlar doğru mu?
kurs süreci 1-2 ay sürüyor sonra 1 ay randevu sürer en fazla 3 ay 1 yıl diyenler atıyor
teşekkürler sen aldın mı ehliyet?
herşey bitti sadece randevu alıp 650 tl vermem gerek ama para yok şuanlık. 2 yıl hakkım var almak için
Kursa kayit icin ne kadar verdin peki
Çok mu pahali oluyor
900 tl verdim
Kazasiz belasiz kullanirsin insallah. Hayirli olsun
teşekkür ederim :)
Cevap
21Cevap
Ehliyet kursunda araba kullanırken genelde sakız çiğneyerek stes azaltılır ondan uzatmıştır
Brraawwwwoooö 🤗🤗👏👏👏👏👏👏
sağoğool
sizin bravonuzda ilginçmiş biraz
:) :)
evet
tebrik ederim güzel kardeşim umarım trafıkte karşlaşmayız :D :)
babam araba konusunda beni iyi eğitti ehliyetsiz 6 yıl araba sürdüm 14 yaşımdan beri şehirler arası sürdüm daha hiç polise yakalanmadım
bende konyada yaşıyorumm ailem muhafezekar akpye oy atar genelde. çoğu bakımdan çok benzıyoruz seninle birbirimize ama aslında ben eski ben değilim. kültür sanata vurdum kendimi dinin yalan oldugunu anladım dinden çıktım. bazı yazılarını okudum benım bir öncekı versıyonumdan farksızsın. bunu 2 3 paylaştıgın yazıdan gözlem ve çıkarım yaparak söyledim
Benim de Konyalı olduğumu biliyorsun yani biz dindar bir aileyiz lakin hiçbir şekilde akp li değiliz ve bütün dindarların akp li olması gerekiyor gibi bir yanılgı var çok saçma
öyle bir şey söylemedim bende zaten sız önceden akpye oy atıyorduk yazmışsın. bende senın benım öncekı halım oldugunu söyledim
ben zaten şuana kadar 1 oy attım bizdem kastım ailemdi ha akp 2008-2009 lara kadar güzel yönetti ama makam ve mevki kibiri getirdi sonra değişti
Pek vaktim yoktu konusamadım ama seninle samimi bir şekilde konuşalım. Gençsin ve fevrisin bu zamanların senın kendi düşünce sisteminde temel oturtma aşamaları. Siyaset aptaları kışkırtmak için güzel bir araçtır. Hepsinin yüzünde ayrı bir maske var. Hepsi kendi davasında haklı. Hepsi mükemmel, hepsi en iyisi. Bunların liderleri farklıdır fakat hepsi kafasında aynı zehri taşır. Kendilerine özgü düşünce ve fikirleri yoktur, onları yetiştirenlerden ne gördüyseler öyle şekillenir yaşamları. 3-5 söz ezberleyip papağan gibi onu tekrarlarlar. Bir de samimiyetsizlik ve ikiyüzlülük en belirgin özellikleridir. Kısaca siyaset yapma desemde sen yapacaksın ama sonra doğru yol diye bir şey olmadıgını göreceksin. Siyaseti kim yapar biliyor musun? Ruhu dönsöz olan insanlar. Doğuda şivan perveriz diyen batıda Atatürkçüyüz diyen milliyetçilere bombaladık ümmetçilerede Allah diyen insanların işidir.
Ben apolitik birisiyim kimin hangi partiye verdiği neden verdiği zerre umrumda değil. Sadece şu an oldugun kişi benim önceki halimi hatırlarıyor
ben siyaseti sevmiyorum ama hayatıma zorla giriyor üniversite sınavıma 4 ay kala hiç sebep yokken değiştirip ben ve benimle beraber 2 buçuk milyonun kaderiyle oynadılar ya da 6 milyon kpss sınavına giren aday varken yarısı lise bile okumamış sınavdan bihaber 900 bin kişiyi aldılar bu nasıl bir kul hakkıdır
Sence halkın ezici çoğunluğu hakikatin ne olduğuna aldırıyor mu? Umurlarında bile değil
. Sdece rahat bırakılmak ve hayal güçlerini besleyecek masallarla kandırılmak istiyorlar. Peki ya adalet? Şahsi ihtiyaçları karşılandığı müddetçe onlar için bu kavramın da zerre kadar ehemmiyeti yok.
Kadın şöförlere ihtiyaç var,
dalga geçmiyorsun dimi :)
iyi bari yoksa döverdim :)
söyle
ne demek istediğini anlıyorum ve katılıyorumda ama babam benim iyi bir şöför olmamı istediği için 13 yaşımdan beri araba veriyor yani 7 yıldır araba kullanıyorum ve 7-8 kez şehirler arası araba kullandım uzun lafın kısası gel kapışak
Tebrikler kazasiz belasiz gecer insallah hayatiniz
teşekkür ederim
ehliyeti aldık ama arabamın olması en az 4-5 yıl sonra
Allah hayırlı uğurlu etsin.
Tebrikler
teşekkür ederim
Aferim sana😊
teşekkür ederim
Ne alaka sakız çiğnemek yasak mı trafikte?
hayır gözünü yoldan ayırıp adama bakarsan belki atabilir sınavdan
Senden özelde küçük bir isteğim olsa yapar mısın
Tebrik edemiyorum. dd
neden :(
Şaka knk hayırlı olsun
teşekkür ederim
Afferin sana
teşekkür ederim
Mubarek olsun kanks
cümlemize :)
Bravo
teşekkür ederim