Şimdi benim ingilizcemi geliştirme imkanım var be hukuk okumak hayalim burslu veya ücretli olsa bile okuyabilirim okuduğum okuldan çıktığında dezavantaj felan olabilir mi bilgili olanları bekliyorum
İyi akşamlar.
İyi akşamlar.
dezavantaj şu şekilde oluyor:bir büroya alınacaksındır. Adam atıyorum Marmara hukuktur sen şimdi özel okulda isen karşındakini alırlar
Kesinlikle katılıyorum. Ama her şeye rağmen sen iyiysen iyisindir
öyle de şimdi ben kendimi geliştireceğim için daha avantajlı olabilirim sadece okulun adı önemli mi onu merak ediyorum gerek dil olsun diğer yönlerden de geliştiriyorum kendimi
dili herkes geliştiriyor ikinci bir dil daha bilirsen istiyorsan özele git. Sırf okulda değil tabiki torpil yaptığın stajlar vs
yok dilin çok katkısı olur mu onu düşünüyorum banko 2 dil eğitimi alacağım zaten
Yurt dışında dilimi geliştirme imkanım olacak
Araştırmalarımda universitenin o kadar etkili olduğunu görmedim tabiki üst derece üniversiteler farklı o kadar fark olmayan üniversiteler arasında
Paralı özel kesinlikle okuma helede yurt dışında kuzenim okudu ne ne olduğu belli değil diploma yok ortada
Türkiye de hukuk okuyacağım dil ve staj için olursa yurt dışı
Burslu falan oku bütün para verme
Ilk ise alimlarda universitenin adi cok onemlidir. Sonra uni kistasi gider kazandigin tecrubeye bakarlar.
Peki dil burda önemli hale gelmez mi? atıyorum işe alınacağım ve karşıdaki kişi benden daha iyi bir üniversite mezunu fakat benim gibi dil hakimiyeti ve diğer açılardan gelişmiş değil gine de fark yaratır mı
Iyi uni okuyan adam sigir degilse onun da dili vardir. Bu durumda yine o on plana cikar.
Galatasaray Üniversite ile sıradan bir üniversite bir mi?
galatasaray hukuk ilk 90 kişiyi alıyor zaten😄eskiden tabi birkac seneye kadar
Bende galatasaray hukuka gecis yapabilirsem , yapacagim.
valla başarılıysanız bencede gidin. Fakat Fransızca?
@cileklilolipoop Gecis yaptiktan sonra muhtemelen derslerini alttan alirim.
Cevap
2Cevap
Üniversitenin önemi yok sadece isi sen yapabilirmisin güvenmen lazım
Benimde hayalim hukuk okumak 9eylul İzmir
Evet
Hangi okul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar