o dediklerinize saygı duyarım ama bir iş kurmadan getirisini uzun vade de nerde olmayı düşünüyorsun gibi sorular sormak gerek , mesela bir cafe açtınız ,10 sene sonra nerde olabilirsiniz , aynı yerde , bir kırtasiye açtın 10 sene sonra nerde olursunuz yine aynı yerde , ama imalat etmek , üretmek gibi işlerde hep önünüz açıktır, önümüzde yılların gelecegi hangi işlerde derseniz , teknoloji zaten olacak o hariç, organik, tarım, hayvancılık, geri dönüşüm ve turizim konularında yatırım yapabilriniz, her biri için farklı farklı yazabilirim size
Kafe, hayvancılık sektörü, inşaat sektörü ve yatırım fon ortaklıkları ile giysi sektörüne bir giriş yapardım ayrıca hayvancılık sektörünün getirisi ile lokantalar zincirii oluştururdum ve e ticaret yapardım :D
Ben daha çok ticari olmayan şeylere yönelirdim. Huzur evi falan açardım, ya da bir okul, vakıf olmadı hayvanları koruma derneği açıp sahipsiz hayranların bakımını üstlenirdim. Ama kan emici yarasalar varken bize para çıkması devede kulak :)
Bu tarz bir mekan icin sandalye fazla rahatsiz.. O an o ortam neyi kazandırıyorsa yatirimimi o is uzerine yaparim. Genel olarak al -duzenle, değiştir- sat.
En İyi Cevaplar