Bildiğimiz gibi bu 3 yayın çok satıyor. Ben de en zorunu almak isteyenler için böyle bir anket oluşturdum. Hadi bakalım.
Karekök
Tudem
Koray varol
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tudem zoruma hiç çözmedim karekökte fena değil ama karekökün biyolojisi kötüydü matematik fizik falan iyi
karekök fizik var sadece ama sorular sanki biraz nasıl desem ezberci sorular değil mi?
Şimdi ben geçen yıl hazırlandım şu anki sınav sistemi ne kadar değişti bilmiyorum ama benim kullandığım Lys soru bankalarında özellikle benzer sorularla konuyu öğretiyordu ondan sonra zorlaştırıyordu biraz ezberciliği var ama hani benim fiziğim kötü olduğu için konuları az çok anlamıştım ama sen iyiysen daha iyi yayınlara bakabilirsin
Evet fizik az çok iyi. Ama annem rahat bırakmıyor. Evde görsen yazın bana 50 tane lys kitabı aldı boşa çıktı :/
En azından okyanuslardan 4 sınıfın da matematik testi var. Stres oldu bende.
Elinde iyi kitaplar varsa eğer onlarıda değerlendir ve benim annemde böyle tependeydi hep sınavdan dolayı da stresliysen kendini sakinleştir veya yardım al rehberlikten falan çünkü ben çok stres yaptığım için ağlayarak girdim hep istediğim bölüm oldu ama istediğim üniversite olmadı onun burukluğu var mesela bende
Karekök
Cevap
0Cevap
ben veletken tudem arkamızdan kan alırdı
ahahah çözmeyi düşünüyorum malum tyt yks çıkardılar başımıza
Karekök daha zor sanırım.
Karekök
Tudem zor
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar