Arkadaşlar Güvender Yayınları diye bir yayınevi var ders kitapları ve soru bankası üretiyor fakat ben bu Güvender Yayınları kitaplarını kitapçılarda ve kırtasiyelerde bulamıyorum neden bulunmuyor aranızda bilen var mı?
Güvender yayınları günümüzde kırtasiyelerde ve kitapçılarda neden bulunamıyor bilginiz var mı?
@teachersena Çünkü benim evimde Güvender Yayınları var 8. Sınıf Tek Kitap ben onu ilkokulda almıştım yani 15 Temmuz darbe girişiminden önce ama tabii ben o zamanlar bu yayınevinin FETÖ'ye çalıştığını bilmiyordum bilseydim almazdım
@4-hesapsiz benim evimde var bide benim okulumda var ben rehabilitasyon merkezine gidiyorum orada Güvender Yayınları var polis görse orayı da kapatır o zaman
@zeusun_herası peki Güvender Yayınları'nı evde bulundurmakla risk alır mıyım yani Hükümet evlere arama kararı çıkartsa eskiden olduğu gibi bu kitabın bende bulunduğu anlaşılırsa ve zaten bulunuyor FETÖ'cü ilan edilir miyim ve hakkımda soruşturma başlatılır mı?
@Gamze465 yok okula götürmüyorum zaten benim ilkokulu bitirdiğim yıllar oldu ben Güvender Yayınları'nı ben 8. sınıfta iken almıştım yani 15 Temmuz darbe girişiminden önce almıştım tabii o zamanlar bu yayınevinin FETÖ'ye çalıştığını bilmiyordum bilseydim almazdım
@Asenaatz ben D&R adlı kitapçıya sordum dedi Güvender Yayınları bizde yok dedi eskileri var dedi yenileri toplatıldı dedi FETÖ nedeniyle mi toplatıldı diye sordum Evet dedi
@Asenaatz o da doğru bu kitap evden dışarı çıkmıyor ki görsün ama işte tedbiri elden bırakmamak lazım belli mi olur Devlet insanların evine arama kararı çıkartırsa eskiden olduğu gibi o zaman gerçek ortaya çıkar bir tek benim evim için söylemiyorum başka evler içinde geçerli
@Asenaatz bir tek benim evimde yok gittiğim okulda da var bu yayınlardan okul derken normal okul değil engelli insanların eğitim gördüğü rehabilitasyon merkezi orası da yarı devlet yarı özel orası da Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Bakanlığa bağlı bir müfettiş ansızın çat kapı gelirse o zaman bu yasaklı kitabı görür ve sorar sizin okulunuzda ne işi var diye gerektiğinde müfettiş rapor tutup devlete bildirir sonra Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kurum kapatılabilir duruma göre FETÖ'cü olduğunu ispatlasan ispatlayamazsın ben bunu 15 Temmuz'dan önce alındı bu kitap diyemezsin desen dahi kolay kolay Bakanlık yetkilileri inanmaz
Ama şöyle ki test kitabının basım tarihi üstünde olur zaten ve 15 temmuz dan sonra o kitaplar piyasaya sürülmedi piyasada olmayan ve kaç yıl önceki basım kitabı nerden alıcaksın onun için evlerde sorun olcagını sanmıyorum ama dediğin yer de risk almamak için o kitapları atsa iyi olur gene de fazla sorun olcagını sanmam
@Asenaatz sonuçta terörist bir örgütten bahsediyoruz Bylock kullanmayıp içeri atılan onca insan var ama devlet bunları dinlemiyor adam FETÖ'cü değilim diyor ama dinlemiyor FETÖ'cü değilim desen inanmıyorlar en ufak bir delil gördüler mi adamın tepesine biniyorlar benim bu örgütle alakam yok desen inandıramıyorsunuz çünkü yasaklı yayın var sence bu durumda ben bu kitabı 15 Temmuz'dan önce aldım benim bu FETÖ denen örgütle bağım yok desem devlet benim sözüme itibar eder mi zannediyorsun aksine adamın canına okur ne iş sahibi olabilirsin nede özgür olabilirsin :(
İyi de senin 15 temmuzdan sonra o kitabı alma gibi bir imkanın yok ki piyasa da olmayan şeyi nasıl alacaksın hem de basımı 15 temmuzdan önce olan bir kitabı tamam bu işte suçsuzlar da yandı ama o kadar da değil bence :)
@Asenaatz aynı şekilde FETÖ'nün okulundan mezun olanlar içinde aynı şey geçerli adamlar bilmeden mezun oldular ama kamuda iş bulsalar bulamıyorlar Çünkü FETÖ'nün okulundan mezun oldukları için Allah'tan ben özel okula hiç ayak basmadım yoksa başıma ne gelir Allah bilir hapse de girerim işte bulamam her türlü nane olur Çünkü bizler Enerji Bakanı değiliz ki devlet normal insana torpil yapsın :)
@Asenaatz Basım tarihine baktım Kasım 2009'da basıldı yani 15 Temmuz darbe girişiminden önce zaten ben bu kitabı darbe girişiminden önce aldım resmi de aşağıda https://i.hizliresim.com/0E8GNo.jpg
@Asenaatz attım zaten ne olur ne olmaz senin dediğin gibi risk almayayım belki senin dediğin gibi büyük sorunlar çıkarmaz belki de ben abartıyorum ama genede tedbir amaçlı atmakta fayda görüyorum :(
@Asenaatz evet senin dediğin gibi bayilerden doğrudan alma imkanım yok ama nedense internette satılıyor halbuki yasak olan bir yayın neden internette satılır ki?
@Asenaatz hatta Güvender Yayınları resmi Facebook hesabından açıklama yaptı Ürünlerimizde herhangi bir yasak yoktur diye bir açıklama yaptı ama ne kadar inandırıcı bilmiyorum hatta gönderi tarihi 16 Mart 2017 Perşembe günü gönderi yazıldı https://i.hizliresim.com/YgMgjZ.jpg
@Asenaatz Allah Allah ilginç MEB'de yasaklı ama nedense internette satılıyor bu aynı şeye benzer uyuşturucu ülkemizde reelden kullanmak ve satmak yasak ama sanalda serbest ona rağmen internette peynir ekmek gibi uyuşturucu satılıyor ve kimse buna dur demiyor buda buna benzer bişey :)
En İyi Cevaplar