Ve işte soru bu dertliyim çünkü hayatta dikiş tutturamadım tutturma şansım var mı o da bir muamma benim için

İşsizim evde 3 kişi yaşıyoruz annem babam ve ben sürekli kavga çıkıyor annem beni istemiyor evde çalışmıyor olmamda bunda etkili 4yıllık fakülte mezunuyum benimle aynı okuldan insanların daha okulu bitirmeden masaları oldu ve hiç deneyimim yok iş bulabilir miyim bilmiyorum işsizlik eşittir parasızlık demek olduğundan sosyal hayatım çok sınırlı nereye başvuru yaptıysam geri dönüş olmadı çok şanssız hissediyorum .Evdeki sürekli huzursuzluğun bir çaresi de yok başımı alıp gitmek istiyorum evden kaçacam kaçmasına da kaçacak bir yerim yok .Artık iyice bunaldım ve ne yapacağımı bilemez hale geldim evde kaldıkça halet-i ruhiyem daha bir bozuluyor .O derece ki insanlarla konuşurken yanaklarım kızarmaya ellerim titremeye başladı iyice yabanileştim galiba insanlardan kaçar oldum .Sanki negatif bir enerji yayıyorum ve insanlar benden uzak duruyorlar .Ne yapacağım ben hayatım berbat durumda ?
Güncellemeler
+1 yıl
Çok teşekkür ederim cevaplayan herkese :)
Ve işte soru bu dertliyim çünkü hayatta dikiş tutturamadım tutturma şansım var mı o da bir muamma benim için