Arkadaşlar cv hazırlamam gerek hangi programlari kullanarak hazirlanir neler yazilir neler yazılmaz birde cv de sayfasinda bilgisayar cıktili resim şart mı yoksa yapıştirmada yapabilirmiyiz? tecrubeli arkadaşlar yardim edebilir mi?
Word kullanmasını biliyorsan çok rahat yaparsın. Ben kendi cv mi kendim hazırladım.
Cv yazman gereken şeyler
Kişisel Bilgiler;
Ad soyad
Uyruk
Doğum yeri
Doğum tarihi
Medenî durum
Askerlik durum
Ehliyet
Cep tel
Ev tel
Adres
E-posta
Eğitim Bilgileri;
Okudugun okullar-bölum- ne zaman başladın-ne zaman mezun oldun-Ortalama kaçla bitirdin.
İş tecrübesi
Varsa yaz tarihlerini vererek detaya in. Stajyer olarak bile calistiysan yine de yaz.
Sertifikalar
Tarihleri kurumlarıyla ve alınan kursun ne oldugunu yaz.
Kurslar
Tarihleri kurumlarıyla ve alınan kursun ne olduğunu yaz.
Yabancı dil bilgisi
Varsa yaz. Ama onun da detayına inmen lazim. Konuşma: iyi yazma : iyi gibisine yazman lazım
Bilgisayar bilgisi
Hangi programları kullanmasını biliyorsan yaz. Örn word, excel
Referanslar
Ad soyadı-çalıştıği yer-unvani-tel-e-posta
Hobiler
Hobi diyince hemen kitap okumak, film izlemek gibi kestirip atılacak şeyler yazma az daha ayrıntı ver.
Cv de olması gerekenler bunlar bunu yazdıktan sonra yeter. Fotoğrafı vesikalık şeklinde güzel olsun. Öyle başka fotoğraftan alıntı yapma. Bunlar isteniyor.
Resim yapıstırabilirsin tecrübesizsende firmaya katabileceğin zekanı kullanarak halledebileceğin işleri yaz heleki okudugun bölümden iş bulduysan dahada işin kolay bir sürü örnekleri var zaten ama bu işe beni alın ben yaparım felan gibi laubali şeyler yazma
valla dün bir sekilde hazirlayip verdim daha ilk tecrubem ve yasim kucuk oldugu icin safya biraz boş kaldi 😂😂😂 ama bakalim kismet biz sana olumlu veya olumsuz döneriz dediler
Keşke görebilseydik 😊
hazirladigim cv mi?
Evet
neyse ama sonucu sana bildirecegim
😀😀😀
Zaten 3 gün içinde dönüyolar
İşe alınırsan unutursun sevinçten
yok untmam sana takip istegi attim kabul et
nette hepsi var fakat onu doldurup şişirmek senin elinde...
bir kere en önemlisi detaylara iniceksin ve samimi yazıcaksın.. cv de bu da olur mu deme herşey olur...
kendi bilgilerini özgeçmişini tecrübe ve bilgi birikimlerini hayallerini ve ilginç hobilerini hepsini en ince ayrıntısına kadar belirticeksin...
yaptıkların ve yapmak istediklerin gelecekle alakalı hedef ve beklentilerin gireceğin pozisyondaki şirkete olan yararlılık ve verdiğin güven aynı zamanda kalıcı olma durumu çok önemli...
bu işlerle haşır neşir olduğum için biliyorum az çok :)
Nette bol bol cv örnekleri var kafana yatandan bitane yazdır ya da aynısını ofis programı biliyorsan wordden hazırla doldur. Resim yapıştırma olursa daha iyi olur, şansın artar.
çok teşekkür ederim abi sagol
Cevap
6Cevap
Google amcaya resimli cv örneği diye yazıyorsun. Word halinde olanlardan birini indirip kendine göre düzenliyorsun.
peki abi resim işini nasil yapabilirim sanirim resmi taratıp oraya yapıştirip çikartmam gerek ama benim yazicida tarama ozelligi yok resmi kendim yapıştirsam olurmu yoksa ciktimi olmasi ge rek
tamam abi sagol
İnternette bir çok örnek var ben oradan yardım aldım
nasil yaptin adin adim soylermisin
Ad soyad
Telefon
Adres? Gmail
Mezun oldugum okullar
Sertifika lar çalıştığım yerler
Deneyimlerim Yani
Referans lar
Erkekler için askerlik
Sigara kullanımı sordular bana
Çalışmak istedigin yere göre ehliyet soruyorlar
İnternetten cv işin şablonlar al içini doldur
boş şablonu önce bilgisayarima indirmem gerekiyormu yoksa internetten indirmeden doldurup yazdirabilirmiyim
anladım teşekkür ederim
peki resmimi kendim yapiştirsam olur mu
teşekkür ederim
illustrator en temizi. istediğin tasarımı yaparsın
o ne abi?
ha anladim abi
İnternetten hazır cvler var indirebilirsin.
peki abi resim işini nasil yapabilirim sanirim resmi taratıp oraya yapıştirip çikartmam gerek ama benim yazicida tarama ozelligi yok resmi kendim yapıştirsam olurmu yoksa ciktimi olmasi ge rek
yapıştirma oluyorsa benim için daha iyi kolay olur abi
Word üzerinden hazırlayabilirsin
Word official güzel cv ler var.
Hazırları var nette doldur yazdır
boş şablonu önce bilgisayarima indirmem gerekiyormu yoksa internetten indirmeden doldurup yazdirabilirmiyim
pcden hazirla sitelerde hazir cvler var
Internetten örneklere bak
Gerek yok
internette örnek var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar