Merhabalar ben üniversite sınavına hazırlanıyorum ve büyük ihtimalle istediğim bölümü kazanacağım ama benim sıkıntım şu
Üniler bildiğim kadarıyla eylül-ekim ayları gibi açılıyor ama benim aralık sonu ocak başı gibi bir cv hazırlamam gerek ben 2-3 ayda cvme nasıl faydalı bir şey ekleyebilirim yardımcı olur musunuz
Üniler bildiğim kadarıyla eylül-ekim ayları gibi açılıyor ama benim aralık sonu ocak başı gibi bir cv hazırlamam gerek ben 2-3 ayda cvme nasıl faydalı bir şey ekleyebilirim yardımcı olur musunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Üniversite sınavına hazırlanıyorsun ve kazanacaksın eminsin cv neden hazırlıyorsun orayı çözemedim
Bir başvuru için gerekiyor
Nasıl ya ben tercih yapıp yerleştim öyle bir şey yoktu
Ya almanyadaki üniversitelere başvuracağım onun için de cv ve motivasyon mektubu gerekiyor
Hedef (Objective): Kısa ve öz bir hedef belirtin, başvurduğunuz programa uygun.
Eğitim (Education): Lisans veya yüksek lisans eğitiminizi belirtin, başlangıç ve bitiş tarihleriyle birlikte.
İş Deneyimi (Work Experience): İlgili iş deneyimlerinizi, pozisyonları, şirketleri ve çalışma tarihlerini sıralayın.
Beceriler (Skills): Dil, yazılım, iletişim becerileri gibi önemli yeteneklerinizi vurgulayın.
Projeler (Projects): İlgili projeleriniz varsa, bu bölümde açıklayın.
Araştırma ve Yayınlar (Research and Publications): Var ise, akademik çalışma veya yayınlarınızı ekleyin.
Dil Bilgisi (Language Proficiency): Bildiğiniz dilleri ve seviyelerini belirtin.
Referanslar (References): İsterseniz, önceki işverenler veya öğretmenlerden alınmış referansları ekleyin.
Özgeçmiş anlaşılır ve bilgilerinin net olmasına dikkkat etmelisin.
Kendini özetlemek gerekiyor bunun için aşağıya tanıtım yazısı ekledim parantez içlerini kendine göre derle
As an enthusiastic and adaptable individual, I * [Your Name], currently pursuing my undergraduate degree in [Your Major] at [Your University]. My academic background in [Your Major] has provided me with a solid foundation, and I * eager to further explore the realms of [Applied Program or Position].
My diligence, analytical thinking, and leadership qualities have been evident in my previous experiences, notably in [Relevant Work or Academic Projects], where I achieved [Specific Achievement or Contribution]. Alongside practical skills such as [Highlighted Skills], I believe I can contribute effectively to the [Applied Program or Position].
A driving force behind my endeavors is a keen interest in [Specific Area or Subject], and I * motivated to delve deeper into this field. The prospect of participating in [Specific Program or Project] at [Target University] excites me, as it aligns perfectly with my aspirations to advance within [Your Field] with a global perspective.
I * drawn to [Target University or Program] for its renowned [Distinctive Aspect] and believe that this environment will not only nurture my academic growth but also provide a platform for me to make meaningful contributions, such as [Your Goal or Contribution].
I * enthusiastic about the opportunity to be part of [Target University or Program] and look forward to contributing to the academic community through my dedication and passion for [Your Field].
Nette örneği var hz gooogle sor