*Bir barınaktan evcil hayvan sahiplenmenin petshoplaa göre neden daha iyi olduğu *Nesli tükenmekte olan türlerin geri getirilmesi *Hayvanat bahçelerinin etikliği *Ne tür bir köpek çocuklu bir ev için en iyisidir? *Terapide hayvanlar neden çalışıyor?
hayvanlar sunum konusu
2-) Eğitim Sunum Konuları
*Üniversiteye gitmek için nasıl hazırlanılmalı? *Hükümetin müfredat üzerinde ne kadar kontrolü olmalı? *Doğru meslek seçimi *İşe yarayan hafıza püf noktaları *Ev ödevi vermek ne kadar verimli? *Sınıfta disiplin nasıl sağlanmalıdır? *Eğitimde tablet kullanmak faydalı mı?
eğitim sunum konusu
3-) Aile Sunum Konuları
*Aile kurmak için ideal yaş ortalaması nedir? *Orta çocuk sendromu *Üstün yetenekli bir çocuğu nasıl tanıyabilirim? *Aile parçalandığında ne yapılmalı? *Ev ve kariyer nasıl dengelenir? *Yeni bir bebekle ilk günler
aile sunum konuları
4-) Sağlık Sunum Konuları
*Glutensiz bir diyetin faydaları *Paleo diyet doğru mu? *Yeterli uyku almamanın etkileri *Yoganın faydaları *Meditasyon nasıl yapılır *Terapi zihninizin çalışma şeklini değiştirebilir mi? *GDO'lar gerçekten tehlikeli mi? *En iyi meyve suyu diyeti *Kalori yakmak için en etkili egzersiz
sağlık sunum konusu
5-) Tarih Sunum Konuları *Liderlere suikast girişimleri *İlk Olimpiyatlar *II. Dünya Savaşı sırasında medya *I. Dünya Savaşı ve II. Dünya Savaşı arasındaki askeri gelişmeler *Savaş fotoğrafçıları *Tarihsel yalanlar
tarih sunum konusu
6-) İlişkiler Sunum Konuları *Evlenmek için en iyi yaş *Dostane boşanma nasıl yapılır? *Ev arkadaşı bulmak *Finansal sorumlulukları hane halkı arasında eşit şekilde bölmek *Mutlu bir evlilik nasıl yapılır? *Eş seçiminde neye dikkat etmeli? *Bir ilişkinin bitme nedenleri
Rüyalar hakkında bir sunum hazırlayabilirsin mesela. Çok ilginç bilgiler elde edebilirsin. Ayrıca iyi hazırlanırsan sunumu da eğlenceli hale getirirsen çok zevkli olacaktır.
Yasli ama mutlu bir ciftin hayatını biyografi ile suna bilirsin. Genclerimizin surekli değişen egitim sistemindeki durumu olumlu olumsuz etkilerini sunabilirsin. Huzur evlerindeyasam die oradaki insanlarin ufak kesitlerle yasamini suna bilirsin toplumsal bir mesaj da olur
ders ne mesela analtırken ne olursa olsun uzun uzun yazılar koyupp anlatma onun yerine görsellerden yararlan ben öyle yapıyorum sunumlarımda ve net öz şekilde anlatıyorum sonra herkes anlıyo...
En İyi Cevaplar