>Hani bazen öğretmenimizle durumumuzu konuşmak için falan gelirlerdi ya okula. >Ben utanırdım. Ama yanlış anlaşılmasın, ailemden utanmazdım. Sadece arkadaşlarım, beni ana baba kuzusu sanacaklar diye utanırdım. >Bir de yaramazlıklarımdan ötürü şikayet üzerine çok gelirlerdi. C: Ne zaman onları biranda karşımda görsem 'gene ne yaptım acaba' diye düşünürdüm.
İlkokuldayken Bazen Anneniz veya Babanız Okula Geldiğinde Utanır mıydınız?
Utanmazdım. babam takım elbiseyle gelince babamı müfettiş sanıp ayağa kalkmışlardı arkadaşlarım çok komikti 😂ben baba diye koşup sarılınca gerçek anlaşılmıştı hiç unutmam 🙂
utanmazdım zaten o tür görüşmeler için özel günler olurdu o günde okul olmaz dï😊 yaramaz bir çoçuk değildim ben🙄 derslerim de canım iste dimi iyi istemedimi kötü olurdu..
Eveett :D Çünkü annem neredeyse benim kadar okula gelirdi, utanmazdım ama çok sıkılırdım haftanın 3 günü onu kapıda görmekten.. Halâ bunu söylerim kendisine :)
Şans mı bilmem ama derslere hep hazırlıklı olmak zorunda olyodun. "Zamanım olmadı" falan gibi yalanlar imkansızdı😁 Hatta derse iyi hazır olmadığım, iyi cevap vermediğim zaman annemin haberi olurdu :)