En iyi ders çalışma taktiği için günün hangi saatleri önemli?
Gündüz çalışmak
Gece çalışmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
okul hayatım boyunca hep gece çalıştım. hatta staj zamanımda 0 uykuyla sınavlara gittiğimi biliyorum. nedense tuhaf bir şekilde hep yüksek not alıyordum. şöyle de bir anım var bak: okula yeni gelen bir hoca ve ilk sınavıydı. o dönem de kpss hazırlığı, stajdı, diğer sınavlardı derken onun dersine çalışma fırsatı hiç bulamadım, daha doğrusu son sınav diye erteledim ve sabahın 4ünde uyanmış ben, stajdan gelince 1 saat uyuyup kalktım sabaha kadar o psikoloji dersi çalıştım ve öyle gittim sınava. tam puan almıştım. çoğu kişi serilmişti ve hoca bana dönüp " kopya mı çektin sen?" demişti. öyle zoruma gitmişti ki. hayır hocam ne kopyası, gidin ders notlarıma bakın, hocalarıma sorun benim tüm notlarım böyle demiştim. okul birinciliğiyle mezun oldum ben.
Gündüzün ilk ışıklarında çalışmak daha iyi ve verimli gece insan ders başı yapınca uyuya kalıyor yarım kalıyor ondan
Düzenli çalış en iyi taktik bu. Ve analiz yap hangi saatlerde verim alıyorsun okuduğunu anlıyorsun. İşte o saat senin için en uygun olanı. Kendini en iyi sen bilirsin başkası değil
Günün yorgunluğu ile ders çalışmak fazla verimli değil sabah iyi bir kahvaltıdan sonra çalışmak daha iyidir
Cevap
1Cevap
ben gece çalışmayı tercih ederdim gençliğimde.
yaş ilerledikçe sabah erken kalkmak daha cazip gelmeye başladı
Verimli ve doğru olan sabah saatleridir ama ben gece kuşuyumdur.
genelde kalkılmaz ama hiç o sabah nedense :D
Hiç çalışmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar