Ukrayna'da okumak mantıklımı?

Arkadaşlar ben bu yıl üniversiteye hazırlanıyorum dersanede eğitim görüyorum ama eşit ağırlık şimdi benim sorumun asıl konusu ben sayısaldan hiç bir şey anlamıyorum sosyalim iyidir aslında tarih öğretmeni olmayı çok isterim ama aklımda 1 yıldır yazılım mühendisliği var pc ile aram iyidir ama benim mat 0 sırf bu yüzden dersaneye yazıldım ama gerçekten lys den yüksek alacağımı zannetmiyorum.1 Yıldır aklım Ukrayna'da okumak vardı çünkü gerçekten ucuz ve benim kişisel olarak Türkiyeden s*ktir olup gitmek istiyorum çünkü psikolojik nedenlerden dolayı ve yurt dışında yaşamak istediğimden dolayı şimdi ben Ukraynada Yazılım mühendisiliği okumaya başlasam sıkıntı çıkarmı çünkü matematiğim gerçekten berbat ama yazılımcı olmak istiyorum çünkü emin olun bu yıl asla lys den FM'den iyi puan alamam belki bu sene mat temeli atıp seneye tekrar bu sefer sayısal çalışabilirim ama ginede çok yüksek puan alamam şimdi sorumuza gelirsek matematiği kötü olan birisiyim Ukraynada okumam'da sıkıntı olurmu?
bu arada ücret Türkiyedekilere göre çok ucuz ve YGS LYS şartı yok ve yurt dışında yaşamak bana psikolojik olarak iyi gelicek sizce ne yapmalıyım Türkiyede eşit ağırlıkçı olarak Lojistikmi okusam yoksa Ukrayna' yazılım mı ve bilgisi olan arkadaşlar lütfen önerinize ihtiyacım var.
Ukrayna'da okumak mantıklımı?