Bir yerde garsonluk yapıyorum
Iyi bir meslek olmadığı için
Çok utanıyorum
Ne yapmalıyım
Iyi bir meslek olmadığı için
Çok utanıyorum
Ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçekten bu çok üzücü yani garson olmak diil de yaptiğin işten utanmak çok kötü:)) Kesinlikle özgüvenli ve severek yapmalisin helalinden yaptiğin her işi. Ben lise birden beri at çiftliğinde binicilik eğitimi veriyorum bir tür seyislik yani. Çiftlik şu anda benim yönetimimde ve zaman zaman eğitim veririm hala çokta seviyorum.. Helalinden ne iş yaparsan yap onu benimse ve mutlu olmayi seç:))
neden utanıyorsun. bende çok çalıştım kitapçıda, üniversitede, anketörlük yaptım, el ilanı bile dağıttım hatta birkaç hafta ihtiyaç olduğundan barda garsonluk bile yaptım. arkadaşlarımda gelirdi eğlenceli de olurdu. kendini bu moda sokmazsan daha çok eğlenirsin. haa bide lcw var.
niye utanıyorsun, çalışmak en büyük erdemdir, namus ve şerefinle çalışıyorsan, utanacak biri varsa senin utandıgın kişiler utansın. sen emegin karşılı para kazanıyorsun, varsın az olsun varsın yorucu olsun ama alın terin ile olsun hiç utanma sadece şeref ve namusunla çalış
helal kazanılan hiçbir para utanç kaynağı olamaz. eğerki size utanç veriyorsa altında başka psikolojik sebepler vardır. ciddi bir konu bunun üzerine çalış biraz
Cevap
23Cevap
neden utanıyorsun ablacım kötü bir işmi yapıyorsun bende zamanında iç çamaşırı sattım ekmek parasının utanılacak bir durumu yok yeter ki vicdanını bedenini satma elbet düzelir güzel bir mesleğin olur hırsın azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz...
Utanılacak bir durum yok ki bunda. Fakat sen bu konuda içinden bu düşünceni atamıyorsan, konuş yetkililerle mutfak tarafına geç, senin de yardımcı olabileceğin işler vardır muhakkak orada.
Kadın garsonlara saygı duyarım. Bana çok sempatik, şirin gelirler. Mümkün olduğunca da yormam onları. İyi bir müşteriyim. Öyle düşünme..
bunda utanmanı gerektirecek birşey yok en azından anne babanın eline bakmıyorsun onların eline bakmak bence utanılması gereken bir durum
ekmek parasi sonucta, utanilacak birsey degil
asil calismayip baskalarindan medet umsan utanman gerekir
bende yaptım aslında daha yapardım ama Patron yani x abi çok sinirliydi beni korkuttu ve kaçırdı elinden
utanılacak bişey yapmıyosun rahat ol.. asıl utanması gereken o kadar çok insan varki sana gelene kadar...
ekmek paranı kendi emeğiyle kazanıyorsun bundan daha güzeli olamaz emin ol
başka işe bak eğer iş bulamıyorsan işini benimsemen lazım bence bayan için yapılacak bir iş değil itin kopuğun kahrını çekmek
helal para sonucta manyak mısın? haram gelen paradan utan bence
Ben çalışamıyorum bile sen yine genç yaşta çalışabiliyosun
Hayatimda bir kez calistim simdiye kadar ve garsonluktu. Ilk is deneyimim 11 gun surdu ve kovuldum 😂Ama eglenceliydi...
Meslğın neresi kötü. Hemen hemen herkes bir döneminde garsonluk yapmıştır. Hatta insanları tanımak toplumu görmek için çık güzel bir meslej
Bu utanılacak bir şey değil. Kendi alın terin ve kendi helalinle para kazanıyorsun. Utanmak yerine övünmen gerek hatta kız ayool
eskiden bende utanırdım anlıyorum seni hemde çok iyi anlıyorum ama utanma ilerleyen zamanda utanılmıycak bir durum oldugunu anlıyosun
Kendini geliştir. Daha iyi işler bul mesela sekreterlikten başlayabilirsin..
Utanma ben oteldeyim inanilmaz kizlar garsonluk yapiyor 😍😍
Bu meslek utanılacak bir meslek değil , namusuyla çalışmayanlar utansın sen değil.
Utanmak mi neden para kazanip ailene yuk olmadigin icin mi
utanilcak hic bisey yok bende garsonum ekmek paramizi kazaniyoruz sonucta utanilcak bisey yok
helallinden kazanıyorsan utanmana gerek yok!!
Ekmek parasi kazaniyosn neden utaniyosn
neden utanıyosun ki meslekte utanma mı olur
utanma çalışıyosun işte
utanilacak birşey yok.
Üzülme hakkıyla çalışıyorsun sorun degilki
utanma ekmek paran sonuçta
Ekmek kazanmanın utanması olmaz tatlım.
sen paranı helalinle alınterinle kazanıyor musun?
sabırlı ol
Tuafsn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar