Zebur Mezmurlar olarak geçer ve okumadım ama okuyacağım. Dua niyetinde daha çok.
Siz bu dört kutsal kitaptan hangilerini okudunuz?
Siz bu dört kutsal kitaptan hangilerini okudunuz?
Hepsini okudum,
INCIL/TEVRAT
Isa dediki kim bana ve kiralligims inanmazsa onlari yakalayin getirin ve onumde oldurun. (luka 19:27)
Ne mutlu o senin cocuklarini senin gozunun onunde kayalara carparak oldurene (mezmurlar137:9)
Isa dediki, sanmayinki ben dunyaya huzur ve baris getirdim ben dunyaya savas ve kilic getirdim ( methew 10.37)
Şimdi bütün erkek çocukları ve erkekle yatmış kadınları öldürün. Yalnız erkekle yatmamış genç kızları kendiniz için sağ bırakın. (Çölde Sayım: 31 /17-18
YAVRULARI GÖZLERİNİN ÖNÜNDE PARÇALANACAK.
Evleri yağmalanacak,
KADINLARIN IRZINA GEÇİLECEK.”
(İşaya: 15-16)
“Hem yiğidi, hem kızı, emzikteki çocukla ak saçlı adamı, dışarıdan kılıç ve içeriden dehşet telef edecek.
Hasımlarından öç alacağım, Ve benden nefret edenlere ödeyeceğim.” (Tesniye, 32/25)
“Sen benim topuzum, cenk silahımsın,
seninle milletleri kıracağım, ülkeleri helak edeceğim… ve seninle erkeği ve kadını kıracağım, ve seninle kocamış adamı ve genci kıracağım; ve seninle genç adamı ve ere varmamış kızı kıracağım; ve seninle çobanı ve sürüsünü kıracağım; ve seninle çiftçiyi ve çiftini kıracağım; ve seninle Valiyi ve kaymakamı kıracağım.” (Yeremya 51/20-23
INSEST
"Keşke sen bana anamın memelerini emmiş kardeş gibi olaydın. Dışarıda seni bulunca, ben seni öperdim; beni de kınamazlardı. Küçük bir kızkardeşimiz var, ve onun daha memeleri yok, ben duvarım memelerim de kuleler gibi." (Nedişeler Neşidesi, bab 8, ayet 1-8-10, s 672) "İki memen sanki bir çift geyik yavrusu, zambaklar arasında otlayan, ikiz ceylan yavrusu. Kaptın gönlümü kızkardeşim, yavuklum. Gözlerinin bir bakışı ile, gerdanının tek zinciri ile gönlümü kaptın. Okşamaların ne güzel kızkardeşim, yavuklum. Şaraptan ne hoştur okşamaların. Itırının güzel kokusu da her çeşit baharattan. Ey yavuklum bal damlatır dudakların. Balla süt senin dilinin altındadır. Esvabının kokusu da sanki Libnan kokusu." (Neşideler Neşidesi, bab 4, ayet 8-11, s 669)
KIZ COCUGU DOGURAN KADIN IKI KAT DAHA PISMIS
" Ancak, kız çocuk doğurursa, âdet gördüğü günler gibi iki hafta kirli sayılacaktır. Kanamasından paklanmak için altmış altı gün bekleyecektir"Levililer 12:5
INSEST
"Keşke sen bana anamın memelerini emmiş kardeş gibi olaydın. Dışarıda seni bulunca, ben seni öperdim; beni de kınamazlardı. Küçük bir kızkardeşimiz var, ve onun daha memeleri yok, ben duvarım memelerim de kuleler gibi." (Nedişeler Neşidesi, bab 8, ayet 1-8-10, s 672) "İki memen sanki bir çift geyik yavrusu, zambaklar arasında otlayan, ikiz ceylan yavrusu. Kaptın gönlümü kızkardeşim, yavuklum. Gözlerinin bir bakışı ile, gerdanının tek zinciri ile gönlümü kaptın. Okşamaların ne güzel kızkardeşim, yavuklum. Şaraptan ne hoştur okşamaların. Itırının güzel kokusu da her çeşit baharattan. Ey yavuklum bal damlatır dudakların. Balla süt senin dilinin altındadır. Esvabının kokusu da sanki Libnan kokusu." (Neşideler Neşidesi, bab 4, ayet 8-11, s 669)
Sadece Kur'an-ı Kerimi okudum..
Digerlerine göz gezdirmisligim var.. :/
Maalesef😔
Cevap
6Cevap
Sadece Kur'anı okudum ama onu da arapça mealini okumadım.
Elimden geldiğince kuranı kerim okumaya gayret ediyorum.
Kitabı Mukkadesi ve Kuranı okudum.
kuranla incili okudum
çok şükür kuranı kerimi okuyorum
Biraz İncil okudum
3 ünü okudum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar