Eğitim & Kariyer Kayıt yenilememiş (Pasif Öğrenciler) ? adgjmpt Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar ayın 15'ine kadar ders kaydı yenilemem gerekiyormuş haberim yoktu şu an hiç bir derste gözükmüyorum. Galiba yapamayanlar için tekrar açılıyormuş başına gelen var mı? Kayıt yenilememiş (Pasif Öğrenciler) ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
azra_suu Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Evet tekrar aciliyor ogrenci islerine bir danis yine de 0 1 Yorumla adgjmpt +1 yıl off yarın bana yine yol gözüktü :( Yorumla
EnzamiKumi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 778 cevap paylaştı. Hangi üni 0 2 Yorumla adgjmpt +1 yıl Yüksek İhtisas Yorumla EnzamiKumi +1 yıl Yıllık 15 verecek kadar zenginsin demek sorudaki sorunu dert etme özel olduğundan biraz daha para bile versen 2. sınıftan bile başlatırlar Yorumla
Tiginnim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aynen mazeret ders kaydı olur kız ayool 0 1 Yorumla adgjmpt +1 yıl ay saol cınım Yorumla
HiçOlmakEnGüzeli Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Hangi şehir 0 4 Yorumla adgjmpt +1 yıl Ankara Yorumla HiçOlmakEnGüzeli +1 yıl Bende ders kaydı yapmadım okul bugün başladı ders kayıtları da. Mutlaka ders kayıtlarını yaparsın Yorumla adgjmpt +1 yıl Yaptım çok şükür :) Yorumla HiçOlmakEnGüzeli +1 yıl Güzel :) Yorumla
En İyi Cevaplar