Gençliğe hitabede " muhtac oldugunuz guc ve kuvvet damarlarinizdaki asil kanda mevcuttur" der ATATÜRK Benim umudum var :) herkes fark edecek umarim gec olmaz :)
Ben de inanıyorum. Çünkü bu ülke küllerinden yeniden doğduysa bu rabbimizin bize yardım etmesindendir. Bu kadar şehit bu vatan için öldüyse Allah yâr ve yardımcımız olacaktır. Hiç kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Bu ülke bizimdir, bizim kalacak. Amin.
Aynen oyle topragi kanla yikanmis bu topraklar kutsal, bizim ve bize ait kalacak. ne kadar kani bozuk dolsada ulke , hala turk kelimesinin anlamini bilen ve tasiyan var. Allahtan umut kesilmez benim inancim tam bu konuda :)
:) Haklısın. Her defasında 15 Temmuz'da şehitlere saygıdan bahsedip şov yapanlar milli bayramları müfredattan kaldırmanın peşinde.. Bu ülke nasıl alındı, kanla ne şekilde yıkandı bu topraklar bilmezler mi? Şehitlerimizin kemikleri sızlarken 15 Temmuz'da haybeye ölen insanların vebalini de ödeyecekler. Ömer Halisdemir üzerinden yaptıkları siyasetin bedelini ödeyecekler.
ödemek zorundalar. milli şuur yeniden kazanılacak. istedikleri kadar çabalasınlar kitaplardan kaldırsınlar. bizler 7 yaşında and içtik. şimdi yeminle girdiğimiz o yoldan çıkar mıyız? çıkmayız , çıkaramazlar güçleri yetmez... güneşin üzerimize özgürlük ve mutluluk getirdiği günlere :) :) :)
Amin. Sağ ol, var ol.. Atatürk'ün de dediği gibi; Türk kadını yerlerde sürünmeye değil omuzlar üstünde taşınmaya layıktır. İşte bu yüzdendir ki; Türk kadınının Atatürk'ten başka kimseye borcu yoktur.
Ve bizim müfredattan kaldırmaya çalışıyorlar Nah Kaldırırlar
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dün buna benzer bir soruyu paylaştım ama provokasyon içeriyor diye kaldırdılar. Bu tarz paylaşımları şikayet ediyorlar ve kaldırılmasına sebep oluyorlar. Ve Ks sitesi de buna çanak tutuyor.
En İyi Cevaplar