• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Eğitim & Kariyer

Arkeoloji bölümü?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Arkeoloji bölümünü kazandım meslek lisesi çıkışlıyım kaydımı felan yaptırdım sizce bölüm nasıl iyimidir boşa mı geçer 4 senem fikir ve düşüncelerisi olan var mı
Arkeoloji bölümü?
Lise Soruları Meslek Soruları Bölüm Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • farklıbirinsan
    farklıbirinsan Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 39%
    +1 yıl

bir an soruyu ben sordum zannettim =D =D benimde 3. senem meslek lisesi çıkışlıyım bende arkeoloji kazandım açık konuşmam gerekirse öyle çok biri iş imkanı var demem diyemem diyen yalan söyler he ama çok kitap okursun dil öğrenirsin kendinii geliştirirsin yabancı ülkeye gidersin tamam o zmaan belki bir boh olursun ama türkiyede kalacağım diyorsan öğretim üyesi olucaksın başka çaren yok he ama neyin ne olucağı belli olmaz arkeoloji okuyup ta yünan tanrısının ne olduğunu bilmeyen çok fazla boş insan var senin onlardan bir farkın olursa iş bulman daha kolay olur

0
    14 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Valla hocam bir meslek lisesi mezunu olarak ygs lys sınavında fazla başarı gösteremiyorum 4 yıllık bir bölüm kazanmam cidden o liseden mezun olup büyük bir başarı bölüm hakkında pek bilğim yok dediğin gibi kendimi geliştirmem lazım en önemliside bu bölümü sevmem :D :D

Yorumla
    • farklıbirinsan
      farklıbirinsan
      +1 yıl

valla en iyi ben anlarım kanka bende liseden çıktım işe girdim sonra dedim bir üni okuyayım amelelikle olmuyor dershaneye yazıldım a. mına koyayım hiç bir boh bilmiyor muşum şaşırdım aptallaştım hayatımda görmediğim konulr görüdm sajdksjdklja sonra 2 senedir barajı aşamadığım ygs de baraj aştım sonra lys ye girdim ilk defa bir şeyler yaptım 23 tane ttercih yaptım arkeoloji 20. sıradaydı ben aslında başa yazıcaktım fakat başka bölümler söylediler geçerli onları yazdım işte en sona arkeoloji yazmıştım benim hoşuma giden de bir bölümdü yani bakalım umarım daha çok sever ve üstüne düşerim kendini geliştirmeden olmuyor çünkü =D=D iş alanı dersen de müzeler kültür turizm bakanlığı inşaat şirketleri birde kpss olayı var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Valla kardeşim bende lise bitti ilk sene barajı geçemedim lise diplomasını aldıktan sonra 6 aylık bir çalışma sürecem oldu bende baktım amelelikle olmaz bu iş dedim yazıldık dersane bende mal mal tahtaya baktım hiç bir konu bilmiyorum anca gel git yaptım çoğu arkadaşım işe girdi askere gitti dedim bir üniversite ortamı görelim dedim hem okuyalım dedim yazdık bu bölümü :D :D

Yorumla
    • farklıbirinsan
      farklıbirinsan
      +1 yıl

sen baya bana benziyorsun ksdajskasjlkas senin lisede bölüm neydi? =P

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen kardeşim kaderler aynı gibi :D Elektirik Elektronik ti lisede benim bölüm

Yorumla
    • farklıbirinsan
      farklıbirinsan
      +1 yıl

biliişim çıksaydı nikah bascaktım kanka bu kadar kendime benzer birini bida bulamam diye kasldklasş meslek liselilerin hepsi aynı ya esnaf oluyor ya askere gidiyorlar erken evleniyorlar okumak çok az görülen bir olay şasdkskşd benim gay bir arkadaşım vardı herif paralı asker olmuş lkasdşlskşd mesela oda meslek lisesi çıkışlı lkşlskşaskdas

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

oha kanka dfgdfgdfg dediğin gibi ya evleniyor ya esnaf oluyor ya da askere gidiyor meslek lisesi mezunlarının çoğu okul bitince emin ol bu sitede bende senin gibi kafa dengi aynı düşünce ve fikirlere sahip biriyle karşılaşmadım herkes umutsuzluğa kapılma yapabilirsin cart curt dediler ama hiçbiri meslek lisesi sıralarında dirsek çürütmemiş insanlar 1300 erkek arasında oku bakalım da görüyüm onları asdasdasdas

Yorumla
    • farklıbirinsan
      farklıbirinsan
      +1 yıl

dershanede bir tane rehberlik hocası koymuşlar hepsi şey tipler iyi liseler okumuş dersleri çalışmasa bile iyi olan insanlar bu adam gelip beni yönlendirmeye çalışıyor dediğin gibi o kadar ayrı dünyaların insanıyıız ki kız 25 yaşına kaddar ne bir işte çalışmış ne bir şey yapmış paso yaprak emiş ders çalışmış veya yatıp baba parası yemiş hayatla ilgil ibir tecrübesi yok en iyi yaptığı şey iş ve gezmek bu kadın geliyor 27 yaşında bana öğüt vermeye kalkıyor insanın şey diyesi geliyor yiğenikm çek bir iskemle ne bilmek istiyorsun anlatayım diyesi geliyor eğitim sisteminin bokluğu da buradan başlıyor zaten hani bizim gibi adamları rehberlikçi filan yapmaları lazım sesiz sağır konuşmaktan aciz halden anlamayan sadece test çözmeyi bilenleri değil =D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen öyle kardeşim yazdıklarına a dan z ye katılıyorum hiç ne bir staj yapmış ne bir sanayi ortamı görmüş lisede eğlenmiş aşk acısı çekmiş kendince insanlar geliyor sana bana bizim gibilere öğüt veriyor bide adam yerine koymaz çoğu tercih zamanı gittim netler sıralama berbat adam gelmiş bı yıl daha hazırlan diyo lan olmuyor işte deniyorum fazla ileri gidimiyorum anlatamıyorum derdimi bu ülkede hedeflerimizi puanın ne yeterse ona gidersin düşüncesi var maalesef çoğu mühendislik fakültesinde hep fen lisesi anadolu lisesi mezunları var meslek lisesi mezunu çok az oraya gidebilen insanında zoruna gidiyor bazen maalesef kardeşim

Yorumla
    • farklıbirinsan
      farklıbirinsan
      +1 yıl

hani madem böyle bir sıralama yapacaksınız ee a. mına koyayım biz meslek liseli olmak istemedik o zaman bize deseydiniz şöyle bir lise ye gidersenniz böyle olur şu olur orta okulda ben sbs ye girdim çıktım girdim çıktım sona annem tercih yaptı gittim meslek lisesi ne anadolu ne bir boh bilmiyordum ki metin 2 atıyordum osbir çekiyordum =D =D kimse uyandırmadı ki reis banada rehberlik hocası dedi işte bir sene daha hazırlan ya da sana bölüm önereyim oralarda baya uğraşman gerekir diyor arkeoloji yazma diyor yani benim için 4 senelik bir üni kazanmak mucize bırak da o mucizeyi tadayım yani laskdşlsakd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kardeş en çok zoruma gidende son sene 3 gün staj 2 gün okula giderdim esnaf yanında yaptım stajımı 7 de inşaatlara giderdik akşam hava kararana kadar kolay kolay girmezdim eve millet kız erkek ellerinde test kitapları okula giderdi anadolu lisesinde okuyanlar ben sabahın 7 sinde kalkıp staja giderdim çok zoruma gidiyordu hani böyle adaletin ya diyordum

Yorumla
    • farklıbirinsan
      farklıbirinsan
      +1 yıl

moruk hafta 2 gün okula gidiyorum 3 gün staj hafta sonuda bazen 2 gün giderdim daha çok para kazanmak için hatta 2 haftadan uzun sürede İstanbul dışına gittik bak bilmem bilir misin istanbulu metrobüs son durak var tüyap beylikdüzü tarafı oradan bizii arabayla alıyorlar dı yarım saat daha gidiyorduk ve hava değişimi yaşıyorduk biliyor musun başımız filan dönüyordu fena oluyorduk arkdaşla lasdşslak ve ben bilgisayarcıydım web sitesi düzeltmeye gidiyorduk aldığımız 50 tl filan ee lise bitti ne oldu sigara parası çıkarmak için girdim mcdonaldssa var ya hani sabah akşam yağ ter 1 sene çalıştım isnanlık tan çıktım ne gençlik kaldı ne başka bir şey o anadolu lisesinden mezun adam ne yaptı? girdi üniversite ye eli a. m. cıktan çıkmaz ken ben üst kapağı 215 dereece alt tarafı 175 derce olan tost gibi bir ızgaranın içine 30 cm -45 cm bir boşluğa elimde bezle kolumu sokuyordum dirseğime kadar ızgarının iç kısmını siliyordum her gece uykusuz aç yorgun sigara açlığı çekerek konuşulcak o kadar

Yorumla
    • farklıbirinsan
      farklıbirinsan
      +1 yıl

çok şey var ki bitmez bu kadar iş tecrübesi sıkıntı parasızlık gurur derken dershane gidiyorum o anadolu lisesinden çıkma bir kaşar gelip bana matematik çözebilirisn zor değil diyor her kese söylediği ezbere cümleleri söylüyor filan insanın aşırı zoruna giden bir şey yani lasdkşslakd

Yorumla
    • farklıbirinsan
      farklıbirinsan
      +1 yıl

bir de yaşadıklarımızı adamdan saymıyanlar var hani siz ne yaşadınız ki abartıyorsunuz şudur buudur diyen o kadar çok insan var ki herkes bencil umursamaz kendi ötünü kurtarma derdinde bu arada ben İstanbul dışına gitmek için 5.45 -06.00 gibi kalkıyordum mcdonaldsta çalışırken de 32 saat 40 saat uykusuz kaldığım günler oluyordu 2-3 saat uykuyla gidip 10 saat çalıştığımı o kadar kötü olmuştum ki bir ara sert karton oyuncak kutuları oluyordu onların 4 tanesinden yatak yapıp uyuduğumu bilirim taş gibi bbir zeminde

Yorumla

En İyi Cevaplar

• sudanprensi
    sudanprensi Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Benim hayalimdi hayırlı olsun da seversen yaparsın böyle bilmeden giden ne yapar bilmiyorum

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kardeşim hayalimdi derken şimdi başka bir bölüm mü okuyorsun?

Yorumla
    • sudanprensi
      sudanprensi
      +1 yıl

Evet çünkü mimar sinan ünv. İstemiştim onu kazanamadım. İstanbul'da diğerleri akademisyen açısından iyi değilde tercih etmediö

Yorumla
  • ruhuseyyah
    ruhuseyyah Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 32%
    +1 yıl

Güzel bir bölüm bence bulursun iş diğer sözel mesleklerine göre daha fazla imkanı var diye biliyorum, ben de ikinci üni olarak okumayı düşünüyorum inşallah seneye

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Umarım gidersin seneye :)

Yorumla
    • ruhuseyyah
      ruhuseyyah
      +1 yıl

İnşallah önce diğerini kazanayım da :)

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

2

Cevap

• Tinam
    Tinam Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    +1 yıl

Benim şimdiki hayalim bende arkioloji okumak istiyorum ama herkezinde dediği gibi bu işte para yok ama en azından sevdiğin işi yapıp mutlu oluyorsun hem dünyayı gezme imkanında oluyor, tabi dil konusunda kendini biraz geliştirmen lazım!☺️

0
    0 Yorumla
  • musluksuyu222
    musluksuyu222 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 842 cevap paylaştı.

Keşke 1 sene daha hazırlansaydın

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kardeşim lise biteli 3 sene oldu yarı puan geldi bu yıl geçen sene bir üniversite kazandığım için mecburen gittim bu yıl artık

Yorumla
    • musluksuyu222
      musluksuyu222
      +1 yıl

Açık öğretimden 2. üniversiteye başvur. Kayıtlar devam ediyor. İkisini birlikte okursun

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Öğretim üyesi ol, yoksa boşa geçer

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Umarım

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

İş yok

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Zor atanman

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Arkeoloji bölümü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Arkeologluk icin? 6 cevap verildi
Arkeolojiye ilginiz var mı? 22 cevap verildi
Arkeoloji bölümünü yazsam mı? yardım edin? 14 cevap verildi
Arkeoloji Okumak. Yardım edebilicek varmı? 7 cevap verildi
Arkeoloji bölümü okunur mu? 5 cevap verildi
Arkeoloji hakkında düşünceleriniz neler? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İnsanın canını sustukları mı, konuştukları mı acıtır?
  • Son ısırdığınız yiyeceği yeseydim ben ne yemiş olurdum?
  • Eşimin doğum günü pastası nasıl olmuş?
  • Yaş kriteriniz var mı?
  • Spor ayakkabı giyince gerçekten gün boyu konforlu hissediyor musunuz?
  • Sevdiğiniz kişiyi özlediğinizde ona yazar mısınız, yoksa rahatsız etmemek için susar mısınız?
  • İlk çantamı ördüm. Tamamen el emeği, bir haftada yaptım. Nasıl olmuş sizce ✨?
  • Tam bir çilek kiz ayakkabısı sanki?
  • Mutluluk nasıl tarif edilir?
  • Sıcak yaz gecelerinde favori içeceğiniz nedir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨