Eşit ağırlıktan sayısal bölüm kazanmak?

Arkadaşlar ben ankarada iyi bir anadolu lisesinden eşit ağırlık mezunuyum. İlk iki sene fen derslerini gördüm sonra üniversiteye girişte sıkıntı yaşamamak için eşit ağırlığa geçtim. Mezun olunca hiçbir meslek içime sinmedi hukuk ve psikoloji tutuyordu ama ben mühendislik istediğimi fark ettim. Şimdi tekrar hazırlanmak istiyordum. Matematik temelim var ve ortalamanın üstündeydi matematik netlerim iyiye yakın yani daha da geliştiririm. Ygs fizik kimya biyolojiyi de tekrar ettikçe hatırlıyorum. Fizik ve biyoloji çözmeyi seviyorum zaten. Ama lys fen konularını hiç görmedim. Bu konuda nasıl ilerlemeliyim bana yardımcı olur musunuz? Ygs feni bu eylülün sonuna bitirmeyi hedefliyorum en azından konuları hatırlayıp test çözerek ilerliycem. Lys'ye ne zaman başlamalıyım nasıl ilerlemeliyim hangi kitapları almalıyım yardımcı olursanız sevinirim. Bu sene son şansım ve istemediğim bir bölüm okumak istemiyorum. Hedefim bilgisayar mühendisliği. Şimdiden teşekkür ederim. Bu arada türkçe sosyalim gayet iyi feni halledip ve matematiği ilerletmem lazım sadece.
Eşit ağırlıktan sayısal bölüm kazanmak?