PDR mi İngilizce Öğretmenliği mi?

Merhaba arkadaşlar. şu an bir üniversitede istemediğim bir bölümde okuyorum. Bölüm değiştirmeye kesin karar verdim. Aslına bakarsanız Pdr 5 yıllık hayalimdi. Psikoloji , kişisel gelişim kitaplarını severek okurum. Fakat bazıları Psikolojik Danışman olursam bir süre sonra ruhen yorulucağımı iddia ettiler. Ki artık atama puanının 82 ye çıkıp atanmasının zor olduğu kaçınılma bir gerçek oldu. (Öğretmenlik okuyan arkadaşlarım alan sınavlarının basit olduğu için bu kadar yüksek aldıklarınıda söylemişti.)
Fakat lisede iken hocalarım dil okumam gerektiğini ilgimin çok güzel olduğunu söylerlerdi. Gerçekten eğer okusaydım şu an Boğaziçinde olabilirdim. O kadar çok severek yapıyordum. Dersten ziyade aktivite gibiydi. şu an üzerinden uzun zaman geçtiği için maalesef herşeyi unuttum. Ingilizcenin ataması ise 68 70 civarlarında. Aslında iki bölümüde severek okuyabilirim ama Dil sınavına hiç girmedim. Arkadaşlarım 1 yılda halledebilirsin dediler ama elbette riskli. Kişilik olarakta insanlara yardım etmeyi , iletişim kurmayı severim. Sizin fikirlerinizide dinlemek isterim. Bu kadar uzun olup okuduğunuz içinde çok teşekkür ederim 😊
PDR mi İngilizce Öğretmenliği mi?