Hayatım mahvoldu ölmek istiyorumm?

2015 yılında üniversite kazandım makine müh.. hiç memnun kalamadım 4-5 tane dersten kaldım o sene. yalnızlık ve stresten panik atak oldum ve kötü durumdaydım. sonra yatay geçişle başka bölüme geçtim eğitim fakültesine.. okadar pişman oldum ki intihar etmeyi bile düşünüyorum hayatımda bir amaçım kalmadı hayatım boyunca çekeceğim bir hata yaptımm öyle pişmanım ki anlatamıyorum.. ne ailem ne başka birileri bana akıl vermedi bianlık korku ve gafletle gidip bölümü mü değiştirdim.. kötü bir üniversiteydi ama aklımdan çıkmıyor geri dönüş yapma hakkımı kullandım 2 sınıftan başlarım diye düşünüyordum ama 1. sınıftan başlattılar niyee 1 sene orda okudum o aldığım dersler nerdee? nasıl okuyum şimdi benden 3 yaş küçük çocuklarla bilmiyorum..2 sene stresten ruh beden sağlığım bozulduu. sadece hayattan korkan bir salak olduğum için hiçbirşeye göğsünü geremeyen hep yere bakan , ben bunu başarırım diyemedim ve hala hayattan korkuyorum asosyalim tembelim. bir kızın suratına bile bakamıyorum utanıyorum dünyanın en rezil insanıyım. birileri şu dünyanın en mal insanına akıl versin yoksa yakın bir zamanda aranızdan ayrılcam gibi!!! akşama kadar evde oturan kimsenin değer vermediği ezik ne arkadaş cevresinde nede akraba arasında HİÇBİR değeri olmayan, herkesin mal yerine koyduğu sesimi duyanın sen konusabiliyormuydun dediği , herkesi küçümseyen ama kendinde bir haber olan bir insanım yazamaya kalkarsam çok uzar.. Neyse görmüş geçirmiş birileri akıl versin çok kötü durumdayım? eğer geri dönersem stresten psikolojimin daha da bozulacağını düşüyorum öyle olursa şu okuduğum okullardan da olurum diye korkuyorum. Panik atak olanlar bilir..
Hayatım mahvoldu ölmek istiyorumm?