Hazırlık ve birinci sınıf öğrencileri ders seçimi yapmaz, ama üniversiteye göre değişebilir. Öğrenci işlerini arayıp bilgi almanda fayda var sonra kaydın tamamlanmaz ortada kalma. Biz yapmamıştık üniversite 1. sınıfta internet üzerinden ders kaydı.
Okul otomatik yapıyor senin yapmana gerek yok. Bazı okullarda uygulama farkı olabiliyor. üniversite 1. sınıfta ders kaydı yaptıran da var. Okulu arayıp görüşürsen daha iyi olur.
Bölüme geçtiysen evet internet üzerinden ders kaydı yapman gerek, hazırlıkta isen hayir yapmana gerek yok. okuldan okula farklılık gösterebiliyormuş bunu duymuştum. öğrenci işlerinden daha doğru bilgi alabilirsin.
birinci sınıfta ders seçimi olmadığından kaydını danışman hocan yapar. zorunlu dersleri alırsın yani. bazı ünversitelerde ise ders kaydını sen kendin yapıyorsun. en iyisi okulundan bilgi al sen.
bizim üniversitede 1. sınıfa başlıyacakların dersleri otomatik atanıyor sonra danışman hocana mail atıp onaylamasını istiyorsun bu kadar hatta bazen mail atman bile gerekmiyor otomatik onaylıyorlar zate.
arkadaşlar ben bu sene üniversite gideceğim ve hazirlik sınıfta olacağim galiba yani üniversite 1 ben ders seçimi gerek var yokse gerek yok mu cevaplasınırsız sevinirm :)
En İyi Cevaplar