Ya arkadaşlar yüzyüze olacak gibi duruyor eğitim en azından herkes öyle söylüyor ama ben yüzyüze eğitimde çok yoruluyorum cidden ve evim okula çok uzak bu durum beni çok üzüyor lütfen online olsun diye dua edin pleaseee çok korkuyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar siz çok tatlısınız ya beni çok mutlu ettiniz umarım olmaz cidden çok korkuyorum ama beni teselli ettiniz bir nebze
umarim uzaktan egitimolur.. yani yillarca okullara gittik, akran zorbaligina ogretmen zorbaligina katlandik ve aileleri. iz dunyanin parasini okullara harcadilar dersaneler harcadilar ne oldu.. ulkenin geldigi durum ortada... uzaktan olur insallah
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben çok mutsuz oluyorum üniversitede denendi görüldü olmuyor hani ve ümitli değilim ne olur online olsun ya hatta ünilere online seçenek de getirmeliler eminim ki bu yüzyüze olsun diyenler ayda 1 kere anca okula giderler olmuyor yani
Bence de görürler ki okullar açılınca yayılıyor virüs kaparlar ama ben evimde çok mutluyum birde bizim okul şöyle bir streteji geliştirdi isteyen online isteyen uzaktan ama şöyle bir şey var ben online katılırsam herkes arkadaş edinir ben kalırım sap gibi nooo o yüzden allahım lütfen acı bu kuluna
Aminn ya çünkü okulda sürekli dışlanıyorum ya da kötü şeyler yaşıyorum kötü şeyler yaşamasam bile dersler beni bunaltıyor yani çok sıkıldım artık korona bana çok iyi geldi özgüvenim geldi daha mutluyum okul baya insanın mutluluğunu alıyor o yüzden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
umarim uzaktan egitimolur.. yani yillarca okullara gittik, akran zorbaligina ogretmen zorbaligina katlandik ve aileleri. iz dunyanin parasini okullara harcadilar dersaneler harcadilar ne oldu.. ulkenin geldigi durum ortada... uzaktan olur insallah
Ben çok mutsuz oluyorum üniversitede denendi görüldü olmuyor hani ve ümitli değilim ne olur online olsun ya hatta ünilere online seçenek de getirmeliler eminim ki bu yüzyüze olsun diyenler ayda 1 kere anca okula giderler olmuyor yani
ben uni. lerin ozellikle online olacagina eminim...
Ay allahım inşallah ya aminnn
Kim diyo ya yüzyüze olucak diye
Ünileri açmak kolay mı öyle
Her şehirde öğrenci trafiği
1 günde patlar korona
Açılmaz mı sende
Sence
Aynen öyle bence de allahım inş açılmaz yaaaa ne olursun
Aşılama oldu açılır belki
@alone_21 allah korusunnn
En geç ekim ayında kapanır
Bence de görürler ki okullar açılınca yayılıyor virüs kaparlar ama ben evimde çok mutluyum birde bizim okul şöyle bir streteji geliştirdi isteyen online isteyen uzaktan ama şöyle bir şey var ben online katılırsam herkes arkadaş edinir ben kalırım sap gibi nooo o yüzden allahım lütfen acı bu kuluna
Ama öyle eğitim Çok sağlıksız oluyor
Benim için olmuyor :/
Böyle rahat oluyor değil mi yattığın yerden. 🙂
Hemde çokkkkk
Ben de istemiyorum vallahi alıştık böyle 🙂
Evet ya :/
Oooff off eğer okullar açılırsa gitmek bir zor gelecek biz o gelecek vallahi 😔
Offf evet ya sabah uyan karda kışta soğukta okula git çok yorucu ya online gibi bir seçenek varken neden hala eski yöntemler anlamış değilim
Al benden de o kadar
%90 online yasaklar gelir merak etmeyin
Allahım inşallah
Zaten vaka sayıları patladı tatil sezonu da bitti mi yasaklar başlar
Hayırdır pek sevinmiş gördüm seni
İnşş
Sevindim çünkü istemiyorum ve umarım hep böyle mutlu edici yeni haberler olur
Bi tane daha okul okuyayım diye girdim ben 2. donem online oldu bu sene de online online mezun oldum 😅 darısı başına..
Aminn ya çünkü okulda sürekli dışlanıyorum ya da kötü şeyler yaşıyorum kötü şeyler yaşamasam bile dersler beni bunaltıyor yani çok sıkıldım artık korona bana çok iyi geldi özgüvenim geldi daha mutluyum okul baya insanın mutluluğunu alıyor o yüzden
O kadar kötü ne yaşadın ki.. baya bunalmışsın millet açılsa da gitsek diye ölüyo 😅
Diplomayadi eve beklersiniz
Tıpış tıpış okula giderken burda seni teselli eden herkese söveceksin
hayatta kalmak onemli.. once can sonra canan bile denmis, ne egitimi
O yüzden herkes koşa koşa aşı oluyor
Ayrıca assagida yaptığın yoruma katılmıyorum. Egitimde cok kısa bir ara belki olacak ve uzaktan eğitim olmayacak.
Hayır yüz yüze olsun
olmaz
Umarım olmaz cidden