yurtla bir alakam yoktu, kütüphaneden alıp vermediğim bir kitapta yok. Fakültemin öğrenci işlerinde kayıt doldurma formu vardı onu alıp doldurdum, öğrenci kimliğimi götürdüm. Bir kaç yere imza attırdılar hepside fakültenin içindeydi. Özel kalem, bölüm başkanı vs en fazla 1 saat sürdü. Bitti dediler ama ösym de yöksis yazan yerde halen okuyor yazıyor güncellemi dicem anlamadım ki yeni bir yere kayıt yaptırcam nasıl olcak
evet komple değiştiriyorum. Güncelle dedim gitti ama yanlış bir şey olmamıştır değil mi? zaten görevli silindi demişti işlemleri yaptırdım. Yeni yere kayıt yaptırcam internet üzerinden karışmasın diye gidip öyle yaptırcam. Yalnız 1 fotoğraf, bir kazandığıma dair bir çıktı hiç bir şey istememişler. Bir kimlik bir lise diploması başka bir sorun çıkartırlarsa diye korkuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Nasıl sildirdin çok uzun sürüyor mu?
yurtla bir alakam yoktu, kütüphaneden alıp vermediğim bir kitapta yok. Fakültemin öğrenci işlerinde kayıt doldurma formu vardı onu alıp doldurdum, öğrenci kimliğimi götürdüm. Bir kaç yere imza attırdılar hepside fakültenin içindeydi. Özel kalem, bölüm başkanı vs en fazla 1 saat sürdü. Bitti dediler ama ösym de yöksis yazan yerde halen okuyor yazıyor güncellemi dicem anlamadım ki yeni bir yere kayıt yaptırcam nasıl olcak
güncelle dedim gitti üni bilgim
E o zaman olmuştur artık. Hem okulu hem Bölümünü mü değiştirtirecen
evet komple değiştiriyorum. Güncelle dedim gitti ama yanlış bir şey olmamıştır değil mi? zaten görevli silindi demişti işlemleri yaptırdım. Yeni yere kayıt yaptırcam internet üzerinden karışmasın diye gidip öyle yaptırcam. Yalnız 1 fotoğraf, bir kazandığıma dair bir çıktı hiç bir şey istememişler.
Bir kimlik bir lise diploması başka bir sorun çıkartırlarsa diye korkuyorum
Yok be ne sorunu çıkacak rahat ol halletmişsin işte her şeyi
yeni kayıtlar böyle kolay mı oluyor artık? ben ilk üniversiteme fotoğraf vs götürmüştüm bunlar yazmamışlar
Demekki böyle oluyor artık pekİ önceki bölümün neydi ve şimdiki ne
orası bana kalsa boşversek :)
Peki hayırlı olsun
teşekkür ederim