• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Güzellik & Bakım

Mütercim Tercumanlik kötü bir meslek mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Hukuktan psikolojiden falan?😕
Mütercim Tercumanlik kötü bir meslek mi?
Fal Soruları Meslek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Phytophotodermatitis
    Phytophotodermatitis Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 65%
    +1 yıl

mütercim tercümanlığı kötüleyen ya da psikolojiden falan kötü olduğunu iddaa eden arkadaşların olursa onlara ne iş yaptıklarını bir sor. ben tercümanım. akdeniz mezunuyum. hayatımda pişman olmadığım belki de tek seçimim ki beni zorla gönderdiler oraya. şu anda bir hukulçuyla belki eşdeğer bazen de geçebilen paralar kazanıyorum. gelelim iş sahasına. bir hukukçu oturur müvekkil bekler iş gelirse işini yapar. olmazsa devlet avukatı olur ki devlet memurluğuna tabiidir. mütercim tercümanlıkta sen kendini ne kadar geliştirirsen o kadar hem başarılı hem zengin olursun. güzel paralar kazanırsın. psikoloji hakkında pek bir fikrim yok ama en azından yapabileceklerin sınırlı. tercümanlığın sınırı yok. dünya senin önünde. istediğin dilin eğitimini al ve iş kovala. çünkü dilden başka uğraşacağın bişey yok ve sanırım iletişimin en temel ihtiyacı dil.

1
    52 Yorumla
    • T_ulu
      T_ulu
      +1 yıl

Bir şey sorabilir miyim?

Yorumla
    • Phytophotodermatitis
      Phytophotodermatitis
      +1 yıl

tabi

Yorumla
    • T_ulu
      T_ulu
      +1 yıl

Mütercim tercümanlık (ingilizce) mezunusunuz galiba. Bu bölüm Akdeniz de şu an görünmüyor kapatıldı mı ve ne zaman kapatıldığı hakkında bir bilginiz var mı

Yorumla
    • Phytophotodermatitis
      Phytophotodermatitis
      +1 yıl

ben ingiliz dili ve edebiyatı mezunuyum. tercümanlık yaptığım için tercümanlık mesleğinden bahsettim. bizim okulda ben okurken yoktu zaten ama şu anda ne durumda bir bilgim yok açıkcası.

Yorumla
    • T_ulu
      T_ulu
      +1 yıl

Şu an tercümanlık yok ama dil edebiyat hala var. Ben de soruyu okurken tercümanlık var mıydı o üniversitede acaba diye şaşırdım. Teşekkür ederim rahatsız ettim iyi günler :)

Yorumla
    • Phytophotodermatitis
      Phytophotodermatitis
      +1 yıl

rica ederim estağfurullah ne demek :)

Yorumla
    • kezbanhavva
      kezbanhavva
      +1 yıl

Bence hukuku falan çok aşağılara çekip kendi bölümünüzü yükseltmişsiniz hukuk okumuyorum bu arada ama yazmak istedim. Hukukla tercümanlık karşılaştırılamaz bile. Herkes avukat olmuyor sonuçta hakim savcı oluyor. Ayrıca herkes de baroda avukat değil. Eniştem anadili gibi İngilizce biliyor ve avukat paraya para demiyor. Psikolojiye gelirsek onu da okumuyorum. Onların çalışma alanı sizden daha geniş. Hastaneler de okullar da emniyette adliyede huzur evinde çocuk esirgeme de cezaevinde daha bir sürü yerde. Kısacası insanın olduğu her yerde.

Yorumla
    • Phytophotodermatitis
      Phytophotodermatitis
      +1 yıl

ve tüm bunların hepsi için de dil gerekli. dilden kastettiğim şey iletişim. sen onu okumuyosun bunu okumuyosun ben işin içinde olan birisi olarak konuşuyorum. istisnalar da elbette vardır hukuku aşağılara çekmedim. kendi bölümüm de mütercim tercümanlık değil işim bu ;)

Yorumla
    • kezbanhavva
      kezbanhavva
      +1 yıl

Öncelikle şunu belirtiyim özel bir üniversite de tıp okuyorum ve bölümüm %100 İngilizce. Ben dilden kast etmedim. Eşit ağırlığın en iyi iki bölümünü bu kadar aşağılara çekmeniz garip geldi. Yanlış anlamayın tercümanlığı kötülemiyorum kesinlikle iyi bir bölüm iş imkanı da fazla bunu inkar etmiyorum. Dediğiniz gibi her bölümde istisnalar var birisi az kazanır birisi çok kazanır. Ama hukuk psikoloji puanları ortadayken psikolojiden iyi bir bölüm olduğunu ben kendi adıma düşünmüyorum

Yorumla
    • Phytophotodermatitis
      Phytophotodermatitis
      +1 yıl

kendi adına kendin düşün doktor hanım zira fikirlerin umrumda değil

Yorumla
    • kezbanhavva
      kezbanhavva
      +1 yıl

Olmayabilir ama bildiğiniz olmadan yorum yapıyorsunuz psikolog bir hocam var okuldan saat bin dolar hangi tercüman bir sayfaya bin dolar alıyor? 😉😉

Yorumla
    • Phytophotodermatitis
      Phytophotodermatitis
      +1 yıl

ben işte. yani benimki dolar değil lira bazında 😂

Yorumla
    • kezbanhavva
      kezbanhavva
      +1 yıl

Evet görüyorum ilanlar da sayfa başına aldığınız parayı 😃

Yorumla
    • Phytophotodermatitis
      Phytophotodermatitis
      +1 yıl

bakın doktor hanım diğer tercümanların neler yaptığı beni ilgilendirmez. ben bu alanda kendimi gerçekten haddinden fazla geliştirdim ve oldukça başarılıyım. şirket bünyesinde çalıştığım için işsiz kalmak gibi bir derdim de yok ve diğerleri gibi bir sayfa tercüme yaptırana kokulu silgi hediye gibi kampanyalara da ihtiyaç duymadım. aldığım paralar zaten ülke şartlarının çok üzerinde meblalar. ülkedeki her meslek grubuna saygım sonsuz hiç birini aşağılamam haddime değil. ancak şunu belirtmeliyim ki bir tecümanın yapabileceği işler ve çalışma sahasıve de kazanacağı paralar bir hukukçu veya psikoloğa göre daha esnek ve değişkendir keza bu da kişinin kendi elinde olan bişeydir söylemeye çalıştığım şey aslında bu. bilmem anlatabildim mi? :)

Yorumla
    • kezbanhavva
      kezbanhavva
      +1 yıl

Evet şu an anladım demek istediğinizi. Bende haddimi aştıysam özür dilerim. Siz kendinizi geliştirmişsiniz çabalamışsınız şu an da karşılığını alıyorsunuz. Benim demek istediğim de bölüm olarak psikoloji hukuk daha iyidir ama geliştirmezsin işsiz kalabilirsin. Dediğim gibi sizin bölümünüzü kötülemiyorum. Yanlış anlamış olabilirim anladığım da hukuk psikolojiden iyi bir bölüm bunu anladım ondan dolayı yorum yaptım

Yorumla
    • Phytophotodermatitis
      Phytophotodermatitis
      +1 yıl

estağfurullah asıl ben özür dilerim haddimi aştıysam. aslında olay her meslek grubu veya bölümde aynı çalışmadan başarılı olamazsın. hele ki bizim ülke şartlarımızda

Yorumla
    • kezbanhavva
      kezbanhavva
      +1 yıl

Aynen öyle kendini geliştirip çabalaman lazım. Mezun olup paraya para diyemezsin onu beklemek bile saçmalık

Yorumla
    • Phytophotodermatitis
      Phytophotodermatitis
      +1 yıl

ortak bir noktada buluştuğumuza sevindim doktor hanım 😂

Yorumla
    • kezbanhavva
      kezbanhavva
      +1 yıl

Bende tercüman bey 😃

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sayın kezbanhavva her hukuk ve psikoloji mezunu yuksek maas mi aliyor zannediyorsunuz?😂 Siz hayal dunyasinda mi yasiyorsunuz acaba? Adam hukugu kucumsemiyor ama turkiye gibi bir yerde bu mesleklere değer verilseydi her sinava giren hukukcu olmazdi mezunu çok oyle hukuk okuyupta cok cok paralar kazanan avukatlar ele avuca sigmaz dediginiz avukatlar psikologlar laylaylom para kazanmiyor yani keza Tercumanlikta oyle.. Ama sana şunu söyleyim Tercümanlığın iş sahası psikolojiden ve ya hukuktan daha az değil bunu açıkça belirtmek isterim dil olan heryerde iş bulunur yurtdışında bile sadece tercuman olmuyorsunuz cunku. Neyse burnu havada doktor hanim sizin kazandiginizin yuksek kati kazanan tercumanlarda olur ya da psikologlar hukukçular... Onemli olan bu iste ne kadar iyi olduğun. Ve bana yazan bu kişi eminim bana bunu anlatmak istedi😊

Yorumla
    • kezbanhavva
      kezbanhavva
      +1 yıl

Belli ki sen biraz aydınlanıp gelmişsin ama hala eksik canım benim 😃 kimse hayal dünyasında yaşamıyor sen yaşıyorsun bence aç bir tercih klavuzu ve bak hukuk psikoloji ve tercümanlık puanları Türkiye'de her önüne gelen hukuk kazanmıyor tatlım benim daha doğrusu kazanamıyor 😂 kendinle çelişiyorsun soru açıyorsun kötü mü hukuk ve psikolojiden falan diyorsun anlamadım hala 😃 ya zaten biraz araştırma yaparsan Türkiye'de tıp hariç hiçbir bölümün garantisi yok. Ayrıca ben her avukat ve psikolog iyi maaş alıyor demedim yorumları iyi oku canım 😉😉 şuda bir gerçek acıtabilir canını hukuk ve psikoloji dururken kimse tercümanlığa gitmez. Yorum yapan arkadaşla konuştuk ve ortak noktada buluştuk anlıyor musun dediğim gibi önce yorumları oku sonra konuş. Şimdi bunu da yanlış anlarsın ben tercüman iş bulamaz çok para kazanamaz demiyorum. 😂 umarım anladın anlamadıysan da bir soru daha aç hukuk mu psikoloji mi tercümanlık mı diye belki anlatırlar 😃

Yorumla
    • kezbanhavva
      kezbanhavva
      +1 yıl

Şunu da belirtiyim her önüne gelen hukukçu oluyor madem neden 150 bin barajı var? Neden tercümanlıkta yok? Özel üniversiteler tercümanlığa çok kolay bir şekilde %50 burs verirken neden hukukun fiyatları o kadar yüksek? Neden çünkü tercümanlık daha iyi 😃😃

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tercumanlikta kac binle aliyor ac bir bak bakalim😄😄 haccetepe tercumanliga girdim bu arada😊 kac binle aliyor bak bakalim😉 Ve turkiyenin kacinci universitesiymiss bir bak bakalim

Yorumla
    • Phytophotodermatitis
      Phytophotodermatitis
      +1 yıl

arkadaşlar üçümüzün de hedefleri ve idealleri olan kültürlü insanlar olduğumuzu düşünüyorum. ikiniz de benim ne söylemek istediğimi anlamışsınız zaten amacım bir polemik yaratmak değildi. her meslek grubunun kendine göre avantajlı ve dezavantajlı yönleri var. bahsettiğimiz meslek grupları da farklı branşlar konuyu kapatmasak mı? :)

Yorumla
    • kezbanhavva
      kezbanhavva
      +1 yıl

Tebrik ediyorum 😂 çok büyük bir başarı odtü Boğaziçi Koç kaçıncı sırada 😃

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Psikolojiye burs yok mu yani muhendislige yok mu sayisalda ve esit agirlikta 150 bine girmek kolay benim bolumum sayisaldi zaten 86 bindeydim ama tercumanlik sectim bogazici istiyordum siralamayla kacirdim bu yuzden fransa strazbourg universitesiyle anlasmali oldugu icin ve cift diploma + yurt disi kimligi verildigi icin bu okulu yazdim var mi baska sorun?☺

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Boğaziçi 11 de☺

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bence sen tipta okumuyorsun tip okuyam insanin bu kadar boş konusması ve biseylerin batması ayrı bir ironik☺

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır yani nedir ona bu kadar batan anlamadım yani😁 Onu merak ettim

Yorumla
    • kezbanhavva
      kezbanhavva
      +1 yıl

Bahaneler bahaneler. Psikoloji ve hukuk kaç Binle burs veriyor veya alıyor bence onlara bak. Doğru ya çevremdeki herkes avukat hakim savcı psikolog 😂😂😂😂 neden çünkü önüne gelen herkes hukukçu demi 😃 çok kolay bir şekilde gidiyor. Arkadaşım kendin soruyorsun kendinle de çelişme sorduğun soru da bile hukuk ve psikolojiden falan diyorsun. Madem o kadar kötü her önüne gelen giriyor neden karşılaştırma yapıyorsun. Evet çok kolay girseydin eşit ağırlıktan GALATASARAY HUKUK BOĞAZİÇİ PSİKOLOJİ kazansaydın tutan mı vardı 😃😃

Yorumla
    • kezbanhavva
      kezbanhavva
      +1 yıl

Hahah hangi dediğim boş kendin boş konuşuyorsun boş olduğun karşılaştırdığımızda bölümden bile belli 😃 sana yalan borcum yok neden yalan söyleyim bölümüm hakkında? Eğer yalan söyleyecek olsaydım hukuk okuyorum derdim emin olabilirsin

Yorumla
    • kezbanhavva
      kezbanhavva
      +1 yıl

Karşılaştırdığın*

Yorumla
    • kezbanhavva
      kezbanhavva
      +1 yıl

Mütercim tercümanlık kötü bir meslek mi? Hukuktan psikolojiden falan 😂 sorduğun soruyla savunduğun şeyleri çekiştirme bence

Yorumla
    • Phytophotodermatitis
      Phytophotodermatitis
      +1 yıl

mesleğime laf ettirmem 😂😂😂 kızlar bir yeter ama yahu tamam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Valla bu bolumler beni pek sarmadı cunku calismak degil hem dunyayi tanimak hem gezmek istiyorum hayallerimin pesinden gidiyorum isin parasina puluna bakmiyorum senin gibi assagilamiyorum kimseyi isteyen istedigigini okur dilde 900 uncu siraya girdim bir sayisalci kadar calistim belkide sayisala bu kadar agirlik verseydim sayisaldan tip bile kazanirdim ama istemiyorum cunku kan bile gormeye dayanamiyorum her insan ayni degildir. Ve sunu belirteyim Ingilizcem ve arapçam var kendimi bu kadar gelistirmek icin cok calistim bir sayisalci kadar dili küçümseme ilerde işine yarar kim bilir😉

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dil ogrenmenin kolay olduğunu sanıyorsun ama işin uç kısmini bilmiyorsun. Futbolcularin tercumanlari doktorlarin belki on kati kadar maas kazaniyorlar puana bakmayacaksin icraate bakacaksin ☺ Bunu anlatmaya calisiyorum ama hala kac bin baraj kac puan bilmem ne gibi laflarla kendini tatmin etmeye devam et

Yorumla
    • kezbanhavva
      kezbanhavva
      +1 yıl

Arkadaşım bak ben kimsenin bölümünü küçümsemiyorum. Öyle olsa okumadığım bölümler hakkında tartışmam. Sadece soru sordun fikrimi söyledim. Arkadaşımız da fikrini söylemiş fikirlerimizi karşılaştırdık ortak yolu bulduk. Benim kimsenin bölümünü küçümsemek haddime değil. Ki İngilizceyi asla küçümsemiyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya birak ya tip okuyorum diye kandiriyor sacma sapan konusuyor. Doner+ayran+bosanmasi davasi 4 tl espirisini yaptirma simdi bana😛

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hamgi meslek sahibi olursan ol kendine biseyler katmadigin surece boşsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

puana bakipta meslek kucumsuyorsun ben kucumsemedim sadece kotu mu dedim 😂

Yorumla
    • kezbanhavva
      kezbanhavva
      +1 yıl

benim bölümüm İngilizce zaten. Ben sana parayı demiyorum ki. Sadece dediklerin saçmalık her önüne gelen hukukçu oluyor diyorsun. Bilmem ne diyorsun nasıl oluyor? O yüzden söylüyorum puanları ve barajı mümkün değil çünkü öyle bir şey. Her meslek kendine göre para kazanır anladın mı. Şimdi sen çok para kazanacağını düşünürsün kazanamazsın kazanamam dersin kazanırsın bunlar kısmet ben paradan bahsetmiyorum dediğim gibi. Sadece bölümlerden bahsediyorum

Yorumla
    • kezbanhavva
      kezbanhavva
      +1 yıl

Evet tanımadığım insana tıp diyorum 😃 kesin Sende Hacettepe kazandın Emin'im öyledir 😂😂

Yorumla
    • kezbanhavva
      kezbanhavva
      +1 yıl

Zaten kendine güvenin olsa boş bir insan olmasan hukuk psikoloji ve tercümanlığı karşılaştırmazsın bol keseden sallamazsın 😃 para para diye ölüyorsun belliki evet tıp kazanırdın sen

Yorumla
    • kezbanhavva
      kezbanhavva
      +1 yıl

Bu arada hukuk ve psikoloji eşit ağırlıktan tm3 😃 bilmiyorsan öğren

Yorumla
    • kezbanhavva
      kezbanhavva
      +1 yıl

Tercümanlık da dilden alıyor alakaya maydonoz ne alaka demi 😃

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Senin inanıp inanmaman inan hiç umrumda değil arkadaş yazmış ve çok teşekkür ederim. Bu basligi acmamin sebebi akrabalarim duyunca yuzunu eksitti ve benimde zoruma gitti bu yuzden sordum yoksa baska bir nedeni yok. Yorum yapan kiside beni anlamis muhtemelen ve kendisiine cok tesekkur ediyorum azda olsa içim rahatladı!😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Esit agirliktan aldigini biliyorum ve ben hic hukuk kazanirdim felan demedim? ☺ Sayilsaldi bolumum dedim iyi oku emin ol senden daha iyi biliyorum 18 yasindasin ve tip okuyorsun kesin oyledir..☺ kacinci senen? 😛

Yorumla
    • kezbanhavva
      kezbanhavva
      +1 yıl

Aynı şekilde senin de bana inanıp inanmaman umrumda değil. Ben meslek küçümsemiyorum bunu tekrardan söylüyorum. Her mesleğin kendine göre güzellikleri var. Herkes istediği sevdiği işi yapar o meslek iyi bu meslek kötü de demiyorum. Dediğim gibi yorumun mantıksız geldiği için tartışmaya girdim mesele her önüne gelen hukuk kazanıyor demen. Neyse belki anladın ne demek istediğimi sana da hayırlı olsun mesleğinde başarılar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Daha fazla yorum yapmayacağım çakma doktor😊

Yorumla
    • kezbanhavva
      kezbanhavva
      +1 yıl

18 yaşında değilim öyle yazılmış 22 yaşındayım. Ben sana niye yalan söyleyim ya biraz mantık olsa düşünürsün yalan söylüyor neden hukuk demiyor diye. Yalan söylesem hukuk okuyorum derim tartışırım anlıyor musun?

Yorumla
    • kezbanhavva
      kezbanhavva
      +1 yıl

Sen niye bu kadar kıskandın ki 😂 boş boş konuşan sensin evet kıskan Acıbadem de tıp okuyorum 😃😃😃 ileri de doktor olacam 😂😂😂 belki hayalindir tıp bir ortamda tıp okuyorum diyince insanların bakış açısı değişiyor kıskan 😃😃😃😃😃

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gerçek bir doktorun şu an dersine çalışması gerekirken burada oyalanması ne tuhaf.. Bu kadar kolay mi tıp okumak ☺

Yorumla

En İyi Cevaplar

• mumkundegil
    mumkundegil Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 34%
    +1 yıl

Hukutan tabi ki kötü, gerçi kötü demek doğru olmaz da, önü açık diyelim Hukuk için :) Maddi - manevi :))
    Mütercim Tercümanlık için iş olanakları az ve maaşlar daha düşük olacaktır.

2
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hukuğun maaşları ne kadar ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani bu kadar mezun fazlayken

Yorumla
    • mumkundegil
      mumkundegil
      +1 yıl

Onu dert etme, yeterli hala :)

Yorumla
  • kezbanhavva
    kezbanhavva Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26 , eic 50%
    +1 yıl

Hukuk ve psikolojiden daha aşağıda bir bölüm kötü mü hayır değil. Ama onlara göre biraz daha basit

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

1

Cevap

• BuzluİceTea
    BuzluİceTea Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 61%
    +1 yıl

kendini geliştirmene bağlı

1
    0 Yorumla
  • Klothee
    Klothee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 38%
    +1 yıl

Hayır iyi geliştirirsen kendini mükemmel bir bölüm

1
    0 Yorumla
  • ReadyKream
    ReadyKream Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

yok iyi bence

1
    0 Yorumla
  • hostesbayan
    hostesbayan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Güzeldir

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Mütercim Tercumanlik kötü bir meslek mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Zabıt katipliği kötü bir meslek mi? 6 cevap verildi
Clupte çalışmak kötü mü? 17 cevap verildi
Konsluk kotu bir meslek mi? 4 cevap verildi
Bakkalcı olmak kötü mü k.. a... l? 16 cevap verildi
Şafi olmak kötü bir şey mi? 12 cevap verildi
Garson olarak çalışmak ayıp mıdır? 171 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hangi vücut tipi size daha hoş geliyor?
  • Eski mesajlarını okuyup ben bunu niye yazmışım dediğin oldu mu?
  • Size aşık olan biri var mı?
  • Biri, senin ondan hoşlandığını nasıl anlar?
  • Sizce normal bir ev temizliği kaç gün sürüyor, ben mi abartıyorum?
  • Size değer veren biri mi, yoksa sizin değer verdiğiniz biri mi? Hangisini seçerdiniz?
  • İmamoğlu ve Özel sizce yeni bir parti kurmalı mı?
  • “PASSENGER (YOLCU)” filmini izlediniz mi, nasıl buldunuz?
  • Banyo yaparken kese mi lif mi daha iyi temizlik hissi veriyor?
  • Sizce kadınlarda hangi saç şekli daha güzel?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨