Herkes okula arabayla gitmeye can atarken ben utaniyorum.

Oncelikle sunu belirteyim orta halli bir ailedenim. Yurtdisinda yasiyorum ve bu sene lisans yapiyorum. Okul evime 10dk bile degil arabayla ama otobusle 45 dk. Cunku evimn ordan otobusu alip sehir merkezine gitmem gerekiyor oradanda okulumun oraya gide otobusu almaliyim. Yani bizim evin ordan okuluma direk otobus yok.

Ayrica gittigim okul ozel ve malum kafeteryasi falan pahali. Bugun normal siradan birkac sey aldim 8euros tuttu hesapladimda haftada 32 yapiyorbirgun ogleden sonra dersim yok. Yani araba mazotu okadar tutmaz. Hemde sabahlari 7bucukta evden cikacagima 8de cikarim. :) Bende bizimkilerle konustum zaten arabayi kullanmazlar pek bizimkiler haftasonu alisveriste anca diger turlu otobus metro cunku daha rahat arabadan. Iste bizimkiler tama dedi ama cekiniyorum okula arabayla gitmeye ne bilim simdi nereye park etsem diye dusunuyorum. Okulun biote sokaginda bir mahalleye mi ne parketsem. Sizce cekinmem normal mi yoksa ben mi abartiyorum. Ayrica ben otobuslerle yolculuk yapmayi severim cunku rahatlar.
Herkes okula arabayla gitmeye can atarken ben utaniyorum.