Bugün kpss sınavına girdim çok öfkeliyim o kadar üzüldüm ki adamlar memur almamak için ellerinden geleni yapmışlar. O kadar acımasız hayat ki çalıştığım yerlerde hakkım olan ücreti bile tam alamıyorum. İntihar etme korkusu içindeyim. Ötenazi imkanım olsa çoktan yapardım. Hiç harcayacak kadar param olmadı. Bu saatten sonra keyfime bakayım diyorum. Bulabilir miyim o tip paralardan?
kpss zaten umut satan serefsiz bir duzen. torpilin yoksa bir halta yaramiyor. 85 puanla atanamayan arkadasim var, 60puanla atananlar yuzunden kafayi siyircak kiz. senden o sahte parayi alacak olanin gunahi ne? Umutsuz olmakta haklisin ama tek is memurluk degil. baska is bakmalisin. kolay değil ama imkansiz birsey de degil. kendine aciyip, hincini etraftan cikarma.
2
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
milleti kazıklayacak değilim sadece eğlence mekanlarında biraz stres atmayı düşünüyorum.
Çok mu maaş istiyorsun? İş işsizlen bulunmaz. İş işin varken çalışırken bulunur. Şimdi bir işe girersin iyi kötü. Sonra çalışırken yeni işler gelecek kulagına sonra onlara yöneleceksin. İşin gücün rast gitsin
En İyi Cevaplar