En iyi dedikleri dershane 9 bin 9 bine dershane mi olur Ya kovacak babam beni evden
dershaneye gidenler ne kadara yazildiniz
dershaneye gidenler ne kadara yazildiniz
Gitmedim. Ama araştırmıştım Ankara'da 4000 e falan var ama onlar bana özel indirim yapıyorlardı galiba lisemin iyi olmasından ötürü.
bn Adana da yaşıyorum lisemde kötü sjdhdjhdh
Bilmiyorum, iyice araştırdın mı? Arkadaşım çok ucuza butik bir dershaneye gitmişti mesela
yarın iyice arastiracam burada da ucuz vardır ama onlar iyi değil ki ortam kötü en ucuzu ve iyi dediğim beş bin geçen sene de gittim 8 bine bu sene babam göndermez ki haklida ve benim sadece 1.500 liram var oda kolye mi satcam 😑😑😑
Evde çalış diyenleri dinleme ders dinlemek önemli. Soru sormak önemli. Butik de olsa git.
gidim ama nasıl gidim adam kalpten gidecek 😂😂lanet olsun hisndbhdjd
Ya bir şey olmaz millet ne zorluklarla okutuyor. Senin geleceğin söz konusu, babalar bunun için var canını sıkma
teşekkür ederim ☺
Rica ederim :)
Bence hic gerek yok dershanelere bosuna para vermeyin sakin !
ya ama evde calisamam ki
Tek calisamazsan basarili olamazsin artik internette var bir duzen oturtmalisin dershane cok sey katmiyor aksine ortam yapiyorsun senen gidiyor yine
ne delek çalışamam bence sanin derste gözün yok
Bu dershaneler iyice b. kunu çıkarmış güya kapatılacaktı noldu 🤔
Cevap
3Cevap
fakirler okumasın diyor sistem açıkça
aynen öyle ya bu ne ya
öyle ya da böyle okursun merak etme azim olsun yeter ki Allah büyüktür
Fakirler okuyamıyorki okumasın demesine gerek yok zengini veriyor özel okula daha fazla ders kursada veriyor kuran kursuna hem ordada ders anlatıyır hem canlı ders hen dershane hemde özel hocada getirtiyorlar Zengin olmak varmış bea
1700 e yazılmıştım 3 yıl önce.
dershanede neymıs evde calıs kanks
ya evde çalışamam ama bu gidişle evden de olacam
hangi sinava hazirlaniyorsun
ygs
ben kpss hazirlaniyorum bu sene murata gidicem 1.950 kayit oldum kuzenim ygs lys ye 1500 kayit oldu 9 bine ilk defa duydum baya abartmislat
sizin ki hangi dershane öyle
yani kuzeninizki
onunki güvender
ama burda 2 bini gecmiyo dershaneler ygs lys icin
orası neresi hemen o. şehire tasinacam 😂😂😂
benim bir bucugum var
diyarbakır
ilk ucakla ordayim 😂😂😂😂😂
olur gel :)
11 bin
benim ki yine iyiymis sen kovulmadiysan ben hic kovulmam dimiiiğ 😢😢😢
Arkadasimin 27😂
Ama ben sana diyim dersane bir bok katmiyo son aylar dersaneye gitmedim daha guzel calistim 5 ver max
anlıyorum. ...
hadi ya senin temel. var miydi
Hayir yoktu hatta hiiic yoktu ygs ye katki sagladi dersane lys de oturdum calistim sorularimi zeki arkadaslarima sordum bide son ay ozel ders fizik ve mattan hallettim
herks öyle diyor aslında bende iste. ygs için istiyorum sen femsin galiba ben tm
ama bnce gidemicem bu gidişle
Tm sen zaten hic gitme cok eksik hissedersen ozel ders alirsin bikac yeter
Mattan falan
Sorun olursa atabilirsin aklimda kalanlari yaparim
ya benim arkadasim cok umudmu kırıyor dershanesiz olmaz olmaz diyor ama evde çalışcam sanırım siz universtyi kazandınız dimi
Kazancam yani ama banada dersane cok faydasi oldu en kotu kulak dolgunlugu oluyo 9 a degilde 5 e vardir mutlaka yazil
4 kusur 2 sene onve
bu sene de öyle bulamayız dimiiiğğ
Yok artıj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar