istanbuldaki özel üniversiteler arasından mimarlık için hocaları, imkanları vb tüm özellikleri adına
Beykent
Kadirhas
Kültür
Medipol
Haliç
Nişantaşı
Fatih sultan mehmet
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Özel üniversitelerin, üniversite ortamının liseden farkı yok
Giden arkadaşlarımdan biliyorum. Mantar gibi türeyen bu özel okullar iyi değiller. Belli başlı iyi olanlar var sadece. Ama çok istediğin ben bu mesleği seviyorum dersen ve puanın yetmiyorsa devlete, o halde özele git
Kadir has
Diğerlerine göre saha kaliteli bilindik
Cevap
2Cevap
Özel ünide Mimar olursan iş bulamazsın :D
Be mimarlık kazandım Mimar sinan yazmayı düşünüyorum cogu mimarla konuştum işinin en iyileriyle asla ozelden birini almam işe almayız dedi adam :) Parayla bir yere kadar gidebilirsin özelde okumak kolay hakkınla git 450 al gir bakalım önce sen eğer gercekten istiyorsa kazanır..
Dayım falanda mimar ayrıca mimar tanıdıklarımda var özelden işe almam vs gibi şeyler dediğim gibi biraz banelleşiyor örneğin mimar sinandaki profesörler bilgi üniversitesinde de çalışıyor tabiki okulun adı bir yere kadar gerekiyor ama önemli olan eğitim aldığın kişi ve senin yarattığın farkla ilgili tabi mimarlıkta biraz çevre gerektiriyor ilerisinde türkiyede yaşamayı düşünmüyorum zaten yüksek lisansı vs yurtdışında yapmayı planlıyorum bu arada parayla okuma vs dedinya bursla girebiliyorsun dediğim gibi en iyisinde değilsen olanakları çok düşük
Bunlar sıradan. Bilkent
bilmiyorum hanımefendi
kendi okulum. kültür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar