arkadaşlar ,ingilizce dilini,konuşmayı nasıl öğrendiniz?
kimse bana bir yol göstersin ?
kimse bana bir yol göstersin ?
eğitim hayatımda aldığım eğitim sayesinde ingilizce biliyorum diyebiliyorum.lisede ve üniversitede hazırlık okumak baya meyilimi arttırdı ingilizceye karşı.hikaye kitapları okuyarak filmleri ingilizce altyazılı izleyerek ilerleme kaydedebilirsin eğer ki temelin varsa
Önce Türkçeyi öğrenmekten başlayabilirsin ''kosterin'' ne yaa?
ilk okuldan beri ingilizce dersi görüyorum ordan seneler gectikce ögrendim :D
senin yerinde olsam ingilizce kurslarina yazilirdim orda ögrenmeye ve gelistirmeye calisirdim..
Çok iyi değilim.Okulda öğrendim.Kendimi geliştirmeye çalıştım ama kursa ya da konuşulan bir ülkeye gitmek gerek.
Cevap
13Cevap
okulda öğrendim, otellerde çalışarak geliştirdim, şimdi rehberlik yapıyorum.. konuşarak ve kullanarak geliştirirsin, kitaptan veya okuldan sadece yazı ingilizcesini öğrenirsin ve bi temel atarsın. ama kesinlikle birileriyle iletişim içinde olman lazım.. birileriyle derken yani ingilizce anadili olan birileriyle..
+İnternette depolanan tüm bilginin %95 ingilizceymiş, bi araştırmak yaparken, özellikle teknik konularda hep sonuç ing çıkınca çevire çevire kısmen kaptım;
+ genelde filmleri ingilizce izlerim, bazen sadece türkçe altyazı ile, bazen hem ing hem tr altyazı ile
+ ing hazırlık
dil dile değmeden dil öğrenilmez...kitap mitap boş...yabancı arkadaş edin ve konuşmaya çalış...ben en son Türkçeyi ğrendim ya çünkü Türk değilim :D inanmazsın şimdi :)
Cok iyi konustugum soylenmez ama bilirim. Okulda ogrendim.
1. sınıfta başlamıştım öğrenmeye. ingilizce kursuna git bence.
konuşma, sadece konuşarak, pratik yaparak öğrenilir, bunun yanında kitap okuyarak da kelime haznesi genişletilmelidir.
çok istemelisin.her fırsatta konusacak birilerini bul ve ingilizce yayınlar dinle
Okuldan, dersaneden, yabancı dizilerden, şarkılardan.
okuldan, oyunlardan, bilgisayar kullanarak. şu anda yetiyor valla bana.
üniversitede blüm yüzde 100 ing olduğu için öğrendim zamanla
anadolu liselerine ilkokuldan sonra girilen dönem iyiydi. şanslı son nesildenim.
Zor bir ergenlik geçirdik ama İngilizce'miz iyi.
aynen öyle.
En güzel öğrenme yöntemi pratik yaparak yani sadece okumak ile olmuyor.
Kurslar yalan, bir dönem yurt dışına çıkmalısın.
Film ve dizi izleyerek.
kursuna gidicem hem ruscanın hem bunun...
türkçe bilgi veren kitaplardan grammer çalışarak
hazırlık
snoop doggdan
konuşarak
bir arkadaşınla konuş
ingilizce film ve dizilerden de kelimelerin söylenişini öğren
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar