ders çalışmaktan zevk almak istiyorum
nasıl dersten zevk alabilirim
nasıl dersten zevk alabilirim
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence ders dediğin okulda başlayıp okulda bitmeli ders hocayla ve öğrenci grubuyla zevkli olur tek başına cehennem olur insana.
evde odev yap sınav çalış ee ben ne diye okullara para oduyorum o zaman bana dersine çalış desin diyemi ya da calistimmi calismadimmi kontrol etsin diyemi Okadar ini ewde babalarda soruyo 😠 iğrenç.
Ben lisesi birincilikle, universiteyi, ikincilikle birirdim. Master ve doktora yaptim. Ders calismak tan hep nefret ettim. Ders calismak bir disiplin isi. Kendinden hayatinda ne kadar fedekarlik edebilecegin ile alakali bir durum. Hicbir insan disiplin ve fedakalrligi severek yapmaz.
Kendini ödüllendirerek. Nasıl diyeceksin şöyle ki; 45 dk çalış 15 dk mola ver kendine güzel bir meyve tabağı hazırla. İlerde şu anki çalışmalarının meyvesini alacağını hatırla ve motive ol. Vasat olma korkusu ile motive ol. İnstagramda motivasyon sayfaları çok işe yarayabilir.
Bir şeyleri öğrendikçe kendi kendine zevk alıyorsun :) Bende tarih coğrafya falan hiç sevmezdim sonuç çalışıp bir şeyler hakkında bilgi sahibi oldukça kendimi daha iyi hissettim :D
Cevap
12Cevap
Youtube ve instagramda bir sürü çalışma hesabı var teşvik edici videolar izleyebilirsin bir arkadaşınla eş zamanlı olarak çalışabilirsin sana destek olur
iş anlatanda bitiyor. Aynı tarih dersini 3-4 hocadan dinledim 3ünde uyudum 1inde gülmekten kırıldım. Sonra diyorlar öğrenci neden uyuyor
Ders calismaktan zevk alinabilir , mesela ben hukuk okudugum icin ders calisirken ogrendiklerim gunluk hayatimda ise yariyor , bilgili olmak insana guven veriyor , tatmin oluyorsun , o yuzden ders calisirkende zevk aliyorum 😂
senin bu konuya ilgili olmanla alakalı ve dersin hocasıda iyi ve akıcı anlşatmalı
Tabii ki hayırrr. Mimar oldum ama ders çalışmayı hiç sevemedim.
Acıdan kurtulamadığın an zevk almaya bakıcaksın mecburiyet biraz..
Mecbur kalırsan evet 😊
15 yıldır öğrenciyim bir an bile zevk almadım
Bana göre imkansızla eșdeğer
Zevk almak... dersten🙄
ben calistirayim alirsin
Coğrafyanın boynunu öp
çalışmıyorum hiç yıllardır
zevk mi sanmiyorum
Hayır tabiki de
Matematikse evet
hic almıyorum:/
evet hanımefendi