Alt dairede çalışma var matkap sesi dinleyeceğiz gibi duruyor uzun bir süre. ://
Nasıl çalışacağım bu seste Allah'ım. 😔
Sevmem ve online eğitim olduğundan pek çalıştığım da söylenemez, adam akıllı ders görmedim zaten. 😄 Ödevleri yaparım mecburiyetten. Yarın da sınavım var ama hayırlısı artık.
Sana da başarılar dilerim. 😄
Teşekkürler. 😌
Cevap
10Cevap
Hiç sevmezdim. Düzgün ders çalışma alışkanlığım bile yok hâlâ.
Sınavdan bir iki gün önce yarım saat bakardım hep.
Ben de sınava yakın bakıyordum ama akıllandım artık, son ana bırakıp telaşlanmak istemiyorum. 😐
Ders çalışmak sıkıntı hep. Programlı, düzgün yapana helal olsun cidden. Ben hiç beceremezdim
Sınavda başarılar dilerim.
Teşekkürleer.
Rica ederim
Ben severdim yaa. En azından iş hayatına atıldıktan sonra keşke sınavlarım olsaydı da köpek gibi çalışsaydım diyorum.
Nasıl sevebiliriz peki?
Sevmezsem sıkılıyorum çünkü. 🥴
Prensipli ve planlı olmayı hayatına entegre edeceksin. Hayatta her zaman her şey senin sevdiğin ve istediğin gibi olmayacak bunu kabul edeceksin. Severek yapmak zorunda değilsin her şeyi. Ama çalışmak zorundasın çünkü iyi bir geleceği hak ediyorsun. Çalışmak zorundasın çünkü kendine saygı duymak ve değer vermek zorundasın. Çalışmak zorundasın çünkü bundan 10 yıl sonra kendi ayakları üzerinde duran güçlü ve ekonomik özgürlüğü elinde olan bir kadın olmak zorundasın. Çalışmak zorundasın çünkü sen çalıştığında ve istediğinde her şeyi başarabilecek ve elde edebilecek güce sahip bir kadınsın.
Çok teşekkür ediyorum. 🎈
Her ne kadar YKS ya da vize vs çalışmasam da motive oldum. 😌
Çok sağ ol valla eksik olmayasın. 🎈
Seven varsa şu an ders çalışıyordur, buralarda değildir. 😀
Doğru dedin. 😄
Az sonra çalışacağım sevmesem de ama. 🥴
Kolay gelsiiin🌸
Çok teşekkürler. 🎈
En son sevdiğim kızla iddiaya girmiştik tarih dersi için çok güzeldi o zaman ders çalışmak
Ben🙂 bir kaç sene önce sevmezdim ama şimdi çok seviyorum
Nasıl sevilir ders çalışmak, yoksa çalışamayacağım sanırım. 😐
Aslında çok kolay 🙃
Çalışmadan hiç kimse başarılı olamaz ve bunu bilir. Yani çalışmayınca olacaklar hiç iyide değil. Olacakları bilip karar alman lazım yoksa hedeflerin elinden kayıp gider.
Önce kendine bir program oluştur ama çok ağır olmasın yapabileceğin şekilde çünkü yapamamak moralini bozar yine ders çalışmazsın.
Derslerde iyi değilsen daha iyisini yapmak için çabala çünkü insana çabaladığını bilmek bile moral verir. Moralin olursada dersi seversin.
Kısaca kendini çalışmaya ikna et sevmesen bile bir süreden sonra sevmeye başlarsın sonra benim gibi kafanı kaldırmazsın
Uzun süreli bir çalışma değil benimki ya, 10 gün var tek bir kitap çalışacağım.
Çok çabuk unutuyorum her şeyi o yüzden zor geliyor. 😕
Kafam hiç susmuyor ki. 😑
Sabah devam edeceğim artık.
He valla kulaklarım uğulduyor resmen. ://
Eyvallah. ://
Ben seviyorum ya ders çalışmayı matematik manyağıyım. Sayılarla uğraşmayı çok severim. ➗✖️➕➖
Sayısal evet tek sayısal çalışmak güzel zaten. 😌
Diğerleri çok sıkıcı. 😕
Şarkı açıp çalışabilirsin. Ben öyle yapıyorum. Ama ben sözel mantık çözerken de sıkılmıyorum. Hatta sır sözel mantık kitabı gittim aldım eğlencesine. Müzikle de dene bi. 🙂🙃
Seste kesinlikle hiçbir şey anlamıyorum. 😐
O zaman sayısal çözüyormuş gibi çözmeye çalış. Kendin nasıl çalışacağını kendin bilirsin. 😇
boşver okuyup ne yapacaksın evinde bulaşık yıkar, çamaşır serersin
Üniversite okumuyorum zaten, başka sınav bu.
Şu yargılama huyundan vaz mı geçsen?
Almıyorum normalde ama bana böyle görüş atmazdın önceden.
Aferin büyük marifet. Shshshsjd
Hiçbir zaman sevmedim 😄
Sayısal çalışmak güzel de full yazı beni bıktırdı. 🥴
Sözel olarak sadece kitap okumak güzel onun haricindekiler korkutucu. 🥴
Sevmiyorum. Sevdiğim dersler var.
İnternetten çalış
Öyle de sıkıcı.
Vardır tabi.
Nasıl seviliyor acaba, sevmeden çalışılmıyor cidden. 😪
Alışınca zor olmaz.
ne dersi bacım yha
Ben de mecburi işte. 😪