bir fabrikada en çok işi yapan işçi ama en az parayı alanda işçi ben kamyon fabrikasındayım ofiste olanalr gelip akıul veriyorlar ama dedikleri akılla hiç biryere çıkmıyor bilgielr i 0 göt büyütmekten başka birşey yok işçi 8,6 durmadan çalışıyor ter döküyor en az parayı alıyor oda insan oda insan beyaz yaka mavi yaka ne demek ya
Türkiye'de eşek gibi çalışıp da kimse hak ettiği maaşı alamıyo, bu ülke doktoruna bile yeterli maaşı vermiyor tıp için kafa patlatmış doktora bile yani insan düşündükçe sinir krizi geçiriyo
Bazen aldım, bazen alamadım.. Özellikle diğer kişilerden daha fazla sorumluluk sana verilince, veya sen bilgi ve tecrübenle onlardan çok daha fazla iş başarınca, düz elemanlarla aynı parayı almak koyuyor insana.. Çok şükür artık çalışmaya ihtiyacım yok.. Lanet olasıca iş hayatından sonsuza kadar kurtuldum..
Kimse hak ettiği maaşı almıyor. İşçi bir piyondur, kullanılır gerekirse sistem\töre\aga\paşa adına ne derseniz işten çıkarır, kafası eserse zam yapılır ama genelde zam bir yana dursun aldığıda kesilir. Ben 800 lira aylıga günde 12 saat, haftanın 6 günü çalıştığımı bilirim. Yanımda Eğitim fakültesi arkadaşım vardı aynı maaşa çalışıyor ve ikim
ikimizde baya perişan olduk maaşımızı bile doğru düzgün alamadık. Ben çıktım şükürde doğru düzgün bir iş bulabildim şimdide lys hazırlanıyorum İnşallah başarabilirim
Pederden yeteri kadar aldığımı düşünüyorum :D Şaka maka o kadar sitede kurucu yardımcılığı/site geliştirme kadrosunda bulunuyorum yine de yeteri kadar para kazandığımı sanmıyorum.. Yurt dışında daha çok para ediyor genelde..
Evet ama benim stajerlik 1 yıl sadece onun 2 ayı bitti. Şansız tarafın okula 15 yılın en çirkef müdürünün bana denk gelmesi. Gel gelelim maaşım bana refah bir hayat için yetiyor.
Gezegen? Trappist-1 sistemini direk satın al bari.. Lan o kadar para kazanıyorsun Kira kardeşine niye bir ev almıyorsun? Çocuk yıllardır kirada kalıyor..
En İyi Cevaplar