yaptığın işe göre?
2 ay
Hak ettiğin maaşı aldığını düşünüyor musun?

yaptığın işe göre?
Öğretmenim. Şu an çalışmıyorum çünkü, beklediğim yeni açılış yapacak bir kurum var. Aile sosyal politikalar bakanlığına bağlı. Bekar biriyim ve ailemle birlikte yaşadığım için alacağım para bana kalacak. Hak ettiğimi maaşı alacağım. Bu yüzden şu an için para konusunda herhangi bir problemim yok.
Ama günümüzde maalesef, çok çalışıp hak ettiği parayı alamayan, alsa bile dahi bu ekonomi yüzünden parasını kenara atamayan çok insan var. Eskiden maaş alıp, bir de çeyrek atardı kenara herkes. Şimdi çeyrek değil, gram altında alınmıyor. Keşke şu maaş konusunda herkes hak ettiğini alabilse..
İşe girdiğim den beri 7 aydır çalışıyorum 4 altınım var
Güle güle biriktir...
Darısı olmayanlara teşekkürler
Görüş
48Görüş
Hak ettiğim maaş sence 8 bin mi?
Evet çok çalıştım zamanında İTÜ bilgisayarı bitirdim. Türkiye'deyim 4500 dolar maaşla krallar gibi yaşıyorum ve yatırım yapıyorum. 40 yaşında bırakacam işi gezeceğim artık kendimi yormak istemiyorum
Nope. Normalde benim maaşım yurtdışında en az 10 bin türkiye sınırları içerisinde de 60 bin ama ben 25 bin alıyorum
Yuh meslej ne
@Kirginimcokk0 etiketlememişim pardon jdjsjx
Yani ney
@Kirginimcokk0 içerik üreticisiyim diyeyim ben. Etkinliklere reklamlara şovlara vs. içerik çıkarıyorum. Yazılım ve tasarım ikisi bi arada
Sen sanki pöhtün
@Kirginimcokk0 ne? Nope kdjsjx katılmaya çalışıyordum askeriyeye. Katılamadım elendim. Sonra böyle bir yolda ilerledim
Hayır staj öğrencileri para alırken biz almıyoruz iş yaptığımız halde.
Hakettiğim maaşı alıyorum. Sorun şu ki maaşım hakkettiği alım gücüne sahip değil 👊
Evet tabii ki de hak ettiğim maaşımı alıyorum canlı yayın yaparak sadece yaparak kazanıyorum
Alıyor muyum @GOKHANoturumactı 🤔
Var mı bir sürpriz zam patron 😂
Şükür alıyorum 🙏
Sürpriz zam mı 😂 kız helga 1 ay sonra zaten zam 😂
Patron deme kız bari 🥺
1 ay mı 😱 ne yani yarın yatacak olan maaşta zam yok mu 😒
İstifa ediyorum 😒 😂🙄
Sen yarın mı yatacak sanıyorsun 😂
Senen dolsun ikramiye için uğraşırım ama zam kısmı Cemal abimizde 🥺
Sene mi 😱
Neyse neyse nankörlük etmeyeyim Allah bereket versin 😂
Kız koca firmada kim ikramiye alıyor ki 😂
Koca firmada tek helgayım ama 🥺
İşe başladın 1 ay sonra 10 gün izin kullandın. Cs yüklü laptop verdim sana 😂
İkramiye hallederiz helga kolay o iş
Ne nankörmüşüm ben ahahaha😂😂 tamam yaa boş ver ikramiye cuma yemek ısmarlarsın bitti gitti 😂
İkramiye bos ver 🤔 tam maaş ikramiye hem de 😂
Yemek kolay kız ne zaman istersen
Ohaa tam maaş birde patron cıldırdı 😂
Ne kadar olacaktı kız 2000 lira mı 😂
O iş bende
12 k alıyorum Türkiye şartlarına göre yeterli ama İstanbul için maalesef
Bu ülkede kimse hak ettiği kadar kazanmıyor ki...
Maaşla çalışmıyorum ama hakettigimden az kazandığını dusunuyorum
Neyle calisiyosun
Heeee anladımmmm
Evet patron nisanda zam yapıcam dedi bir de müjdeli haberi verdi onu bekliorum bakalım 😄
Hayır zaten asıl maaşım en az 25k ama kese kese bize maaşı koklatıyorlar
Bence daha fazlasını hakediyorum bulunduğum kurum ve çalışma saatlerim itibariyle ama maalesef.
Maaş almıyorum serbest bir meslek icra ettiğimden ücreti kendim takdir ediyorum anlaşmaya bağlı o yüzden hakkettigimi aliyorum
Tabikii hayır. Bir teknik personel olarak gerekli değeri görmüyoruz ama şaşırmıyorum burası Türkiye
Hayır düşünmüyorum çıkacağım iş bakıyorum görüşmelere gideceğim şartlarımı sunacağım beni kabul ediyorsanız böyle bendeki şartlar diyeceğim almazlarsa onlar kaybedecek
Estetisyenim 9 k civarı alıyorum ama 15 civarı almalıyım
Düşünüyorum ama ülkenin ortalama gelirlerine bakınca şukrediyorum.
Kazancım 30 bin ama yan gelirlerim 150 bin.. idare ediyoruz
Hayır düşünmüyorum, yurt dışında 5k dolar alıyor meslektaşlarım en az.
Hayır sabah 6 gece 3 e kadar çalışıyorum kimi gün sadece kıyafet, yiyecege yetiyor
@AsabiÖküz evet ev hanımı bedava isci
@AsabiÖküz evet bende gündüz çocuklarla gece onla ugrasiyorum
@AsabiÖküz eşimin gönlünü yapıyorum
En İyi Görüş