Arkadaşlar bayanlar nasıl kolay para kazanır? 18 yaşındaki lütfen mantıklı cevaplara ihtiyacım var. Çünkü çok lazım. Bayan için kolay para kazanma yolları?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEn iyi internetten para kazanılır aslında ya. Eğitim düzeyinizi bilmiyorum ama okuduğunuz okul fark etmeden bazı meslekleri internet üzerinden yapabiliyorsunuz. Mesela anket doldurarak bile para kazanabilirsiniz. Tabii çok yüksek rakamlar kazanılmıyor ama deneyebilirsiniz belki.
Mesela pastacılık öğrenip evde pasta yapıp satan bir tanıdığım var ve bayağı iyi iş çıkarıyor. Yeteneğiniz ve ilginiz varsa bunu da deneyebilirsiniz. Avon, Oriflame gibi markalarda satış danışmanı olabilirsiniz. Genel olarak evde yapılan meslekleri ve internetten para kazanma yollarını araştırdığınızda aslında daha çok seçenek görebilirsiniz.
Yolunuz açık olsun umarım çok güzel işler çıkarırsınız, kadınların çalışması çok önemli çünküü :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBankadan kredi çek kullan sonra geri verirsin hatta bunu bankamatikten de yapabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yılherhangi bir site açıp bu siteye koyduğun reklamlardan çok sağlam para kazanabilirsin. ben ünide bu işle uğraştım ve ev masraflarını bu siteden kaldırdığım paralarla karşıladım. eğer gerçekten dikkat çekici bir site açarsan çoğu mesleğin kazanamadığı parayı kazanabilirsin.
27 Yorumla
Gizli Soran+1 yılhımm. o işleri de yapıyorum. ama e ticaret daha kazançlı bence.
- +1 yıl
çpok para yatırman lazım onun için
- +1 yıl
çok
Gizli Soran+1 yılhayır. risksiz de yapablirsin.
- +1 yıl
Anket yaparak 30-35 dolar kazanıyorum ama belli bir birikim istiyor. Hemen para kazanacaksınız diye başlıyorsunuz ama öyle değil. Başta ben de hemen para kazanacağım sandım ama sistemi 1 haftada çözdüm. 3 yıldır ödeme alıyorum, sağlam site. Bilgi almak isterseniz şu rehberden inceleyebilirsiniz.
https://clixsenserehberim.blogspot.com - +1 yıl
@angellgirll nasil peki anlatirmisin
- +1 yıl
Nasil oluyor acaba
Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. Dolaptan al-sat yapabilirsin.
En çok satılan kategöriler erkek spor ayakkabıları, cüzdan ve Mont/Kaban.04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBen yurt dışındaydim öğrenciydim buraya hiç biseyim olmadan birden gelmek zorunda kaldım. Kışlık kendim için bile montum yok nası satim. sadce yazlık üstümde bi kac şeyle gelmiştim. Maalesef
Gizli Soran+1 yılÖnerebileceğin ne tarz bise varki
+1 yılkonu mankeni flan olabilirsin hostes de..
18 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılHayatımda hiç çalışmadım açıklarmısın
- +1 yıl
ajanslara git başvur bikaç çekim yaparlar projelerde flan yer alırsın.. ama zahmetli iştir hemen olmayabilir..
Soran+1 yılYa bir projede çekimde yer alıcam zaten ama adam İstanbul'da Antalya'ya çekime gelmesi biraz zaman alacak işte Antalya da doğru düzgün ajans yokki İstanbul'da olsaydım ah işte
- +1 yıl
Antalyadamısın bende ordayım.. aslında vardır ama iyi bir araştırma yapman lazım... bir ara dizi çekimlerine oyuncu arıyorlardı..
Soran+1 yılYa işte bilmiyorum ki var mı Yok mu bakıyorum internetten doğru düzgün bitane çıkmıyor
- +1 yıl
Dikkat et ama dolandırıcı çoktur kandırırlar seni.. sağlam yerler bulmadan gitme sakın..
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
35Cevap
+1 yılİnternettten Para Kazanmak İsteyen Arkadaşlar Varsa Size Kolay Dolar İle Para kazanma sitesini söyleyeceğim
https://www.youtube.com/watch?v=1KJHclJxSEQhttps://www.youtube.com/watch?v=8H26MOGDhkk
siteye üye olup daha sonra videoları izleyip nasıl para kazanacığınıza bakabilirsiniz.
Bunlarda Youtube Linkleri :
Siteye Yatırım Yaptığınız Takdirde Çok Büyük Paralar Kazanabilirsiniz.
Bir çok kişi ödeme aldı. Bende bu hafta sonunda alacağım yatırım yapıyorum bir arkadaşım siteden 300 dolar kazandı sürekli yatırım yaparak
İyi Kazançlar Herkese !00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayİnternet üzerinden kazanabilirsin ama şu var ki, içerisinde cinsellik olmayan hiç bir yolla evden online kolay para kazanılmıyor maalesef, en basiti, yüz göstermeden foto falan atarak oluyor. Ben çok araştırdım bunları ve kazandım da. Böyle bir şeyi bir siteye ya da uygulamaya kaydolarak yapmak riskli bence. O yüzden en iyisi yabancı birini bularak free şekilde yapmak. Ben öyle yapıyorum ve 700 euro civarı kazanıyorum ayda
Ayrıca uzak çalışma modelliği işini de araştırmak gerekiyor. Evden dışarı çıkmadan modellik yapıyorsun. Çok yeni bir şey bu, yaygınlaşmadı henüz.
00 YorumlaBakiyorum da maga holdings sacmaliginin uyeleleri hemen gelmis? Ulan akil var mantik var. devir kurtlar devri.. babanizin oglu bile size ayda bilmem ne kadar vermez. internetten kimin size para verecegini dusunuyorsunuz? Okuyun adam olun paranizi hakkiyla kazanin. Yilda bilmem kac yuz bin tl kimse size vermez. bu isin icinde olan bircok arkadasim var ama hala biryerlere giderken bwn onlari karslyrm ceplerinde para yok. hadi varsayalim ki oldu.. hukukta ne var? Sepepsiz zenginlik.. devlet bu parayi nerden getirdin diycek. al sana hem paran gitti hemde iceri girersin.. umarim yternce aciklqyici oldu..
11 Yorumla- +1 yıl
araştırmadan yorm jyapmana şaşırmıyorum kazanan vergisini ödüyor devlette destekliyor bunu kardeşim çalışan kazanır senin gibi ve bu bayana nette soyun diyen zihniyet zaten bunu anlamaz çok görmüyorum sizin zihniyetiniz 20 sene çalış çabala oku sonrada 40 yıl zenginlere kölelik yap bumudur kardeşim sizin zihniyetiniz?
Para & Ekonomi konusunda 2,7b cevap paylaştı. naysapp.tr.go.link indir kayit ol. is bankasina musteri kaydi olusturup 50 lira ile haftada 4 kez cark yapiyorsun.50 liran senden alinmiyor. para girisi yapcan. ayni 50 lirayi at cek yaparak kumbara niyetine para biriktirebilirsin. bunun gibi 10 uygulama olsa sirtim yere gelmez.
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSen yapyomusub yani guvenilirmi
Gizli Soran+1 yılÇünkü benim için 50 tl bile az değil Şu an
- +1 yıl
tabi ki yapiyorum 5 10 lira ile milleti kandircak degilim.. yeni bir uygulama da degil.2 ay once falan acuna da reklam da oynattilar. eger yuklersen dedigim gibi bu linkten yukle emege saygi. sonra sende boyle referans dan birine indirirsen kisi basi 10 hakkin var 25 lira kazaniyorsun. yukarida dedigim gibi para cekimi icin is bankasinda musteri kaydi olusturma sartin var. onun disinda ilk seferde 1 lira atiyorsun. ikincide 50 at hak gelecek. ilk yuklemede hak yok. sonra yalanmis deyip vazgecme yani. uygulamanin kurallarinda yaziyor zaten ne varsa. kafan basmazsa ben yardimci olurum yapamadigin bir sey olursa.
Valla ben bir tek anket doldurmayı biliyorum ve onu uyguluyorum güzel para kazandırdığı çok söylenemez ama bedavaya da anket dolduran biri olarak en azından parayla doldurmak daha mantıklı geliyor kim uğraşacak e-ticaret sitesiyle
04 Yorumla- +1 yıl
Bana siteleri atarmısın bu iyiliği yaparmisin bana :)
- +1 yıl
ipoll. com bu site paralı anket yolluyor paran birikiyor belli bir miktar birikince hesabına havale yapabiliyorsun
globaltestmarket. com bu site de puanlı anket yolluyor belli bir puan toplayınca para ödülü veriyorlar yine hesabına havale yapabiliyorsun
İlgi alanlarını ne kadar geniş tutarsan o kadar çok anket gelir dürüst olmaktan ziyade verimliliğe odaklan nasıl daha çok anket gelir diye düşün çözerken profil anketlerini doldururken istediğin dilleri seçip anket doldurabilirsin şahsen ben İngilizceyi de seçmiş olmama rağmen hiç İngilizce anket gelmedi hep Türkçe geliyor sık sık kontrol et siteleri çünkü anketler kısa bir süre geçerli oluyor süresi bitebiliyor kaçırmamak lazım umarım işine yarar kolay gelsin - 9 ay
Peki güvenilir mi
- Para & Ekonomi konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılel işi falan yapabilir misin daha farklı bir şey mi düşünüyorsun?
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEl işlerinden hic anlamam ki.
Para & Ekonomi konusunda 476 cevap paylaştı. Evlere iş veren yerler var bulunduğun yerden arastirabilirsin
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNasil is
- 8 ay
@Gizem7119 teminat parası o sen ekle beni anlatayim
+1 yılAnket doldurarak reklamları izleyerek siteleri ziyaret ederek kazaniliyorda. Çok fazla kazanamazsin.
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılanket doldurmak bana göre değil.
- +1 yıl
Onu yapmam bunu yapmam. Sen imkansızı istiyorsun.
Gizli Üye(36-45)+1 yılFirmamız kataloğu için bir erkek bir kadın oyuncu lazım. (Fotoğraf sadece) Antalya'dayım. İstersen yaz.
14 Yorumla
Soran+1 yılHangi firma
Soran+1 yılFirmanızın ismi nedir
- +1 yıl
Bilgi alabilir miyim
Benim var zaten. Ve kazaniyorumda. Ama ne kadar ilgilenirseniz okadar kazanirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnternetten ayda 3 milyar kazandım :)) e-ticaret sistemi falan değil başka bişey ne kadar çalışırsan o kadar kazanıyorsun 5 saatte 175 TL
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılnasıl kazandın. ben de e tiicaret işinden kazanıyorum ama seninkini merak ettim. özelden yazar mısın?
Cevap sahibi+1 yılkameralı sohbet operatörlüğü :D
+1 yılAyda 2000 lira gelirim var ve çalışanlarıma bir miktar ücret ediyorum evet zekanı kullanırsan kazanabilirsin
00 YorumlaNeredesin yurt dışı olarak sonuçta orada devlet bir şekilde para yardımı yapıyor
#Hükümdar04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTR deyim suanda
Gizli Soran+1 yılAzerbaycan da orada ogrenciydim türküm ben normaldede. Uzun süredir orada yaşıyodum sadcee
İllegal işler yapmadan kolay para kazanamazsın
Ama paran varsa paradan para kazanırsın20 Yorumlakendi üzerinden pazarlama işine girmeyeceksen anketör siteler var mesela napolyon doldur 100000 puan olunca 100 lira alıyorsun
00 Yorumlaalnımın teriyle kazanıyom ben internetle kazanmak saçma geliyor
00 Yorumla
+1 yılBu isler icin artik ajansa falan gerek yok olay kendi pr'ini kendin yapmanda
02 Yorumla
Soran+1 yılPr nedir anlamadım
- +1 yıl
Reklam yani sosyal medya hesaplari
Gizli Üye(30-35)+1 yılkesinlikle var hemde hiç riski yok ama herkes yapamaz
016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Brug66
Çevremde ki bazı kızlardan biliyorum, yabancı birine foto falan atarak para alıyorlar, bir nevi harçlık işte ama totalda iyi rakamlar- +1 yıl
İş nedir acaba
Cevap sahibi+1 yıl@Tuğbayigit
Foto falan atarak işte- +1 yıl
Onu nerde bulcaz
Cevap sahibi+1 yıl@Tuğbayigit Tanıdığım bir kız bu işten iyi para kazanıyordu, ona bir sorarım.
Yanlış hatırlamıyorsam Fransız bir adama çekip atıyordu.
Ayda 600 euro civarı kazanıyordu- +1 yıl
Tamam
İstersen mesajlarını aç, ordan yazayım sana- +1 yıl
Nasıl açacağım bilmiorum ki
Ayarlara gir,
"Sadece takip ettiğim üyeler bana mesaj gönderebilir" yazısının yanında ki tiki kaldır ve kaydet yap- +1 yıl
Buldum yaptım atabilirsin
- +1 yıl
Yazabilirsin
Mesaj attım- +1 yıl
Birde burada adımı nasıl degistirebilirim simdi
Cevap sahibi+1 yıl@Lalallavi
Herhangi bir uygulama değil
Cevap sahibi+1 yılBurdan anlatmayım detayları, istersen mesajlarıı aç
Gizli Üye(30-35)+1 yılDostuuum.. O Dediğin Gazoz Ağacı O Da Bizim Memleketimizde Yetişmiyor.. Yattığı Yerden Para Kazanmak Bizim Ülkemizde Sadece Bir Deyim Olarak Kalacak..
00 YorumlaBilyoner. com Sayesinde 8 m Kazandı Bizim Alt komşu
00 YorumlaEğer bana ulaşırsan anlatim 10 dakika sürer en fazla çok kolay bir yolu var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaşka türlü kazananlarda var mesela camda Show yapanlar felan
00 Yorumlahotellerde çalışabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılAntalyadayım zaten de olmaz o
+1 yılKolay para kazanma yolları falan yok kardeş.
06 Yorumla
Soran+1 yılKolay derken bir erkek inşaatta çalışır para kazanır vs ben gidip inşaatta mı çalışcam bayan halimle kolay derken o anlamda söylüyorum saçma sapan görüş yapma
- +1 yıl
Sen saçma sapan soru sorma. Am-k ne mezunusun da masa başı dolgu maaş istiyorsun. Senin yapacağın gibi reyon görevlisi falan olmak.
Soran+1 yılS git
- +1 yıl
Am-k salağa işte ne diyecen ki böyle insana.
Soran+1 yıliyi misin ya defol
- +1 yıl
Bir sus artık kardeş kafan mı güzel.
+1 yılVardır yolu kolayı
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Özel site uygulama lar
+1 yılSatış danışmanı sekreter avon temsilcisi vs.
00 YorumlaKontur karşılığı soyuna bilirsin :)
10 Yorumla
+1 yılaslında var sana saçma gelecek ama var
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılne var mesela, neyi biliyorsun?
- +1 yıl
ama saçma burdan anlatamam
çok kazananlar var (:
00 YorumlaUygulama önerirmisiniz
10 Yorumla
+1 yılünlü ol : )
06 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
çok güzelsen git ajanslara kayıt ol.
Soran+1 yılAntalya da doğru düzgünajans olsa işte Yok şimdi bir adam var çekimde yer alıcam ama İstanbul'da adam Antalya'ya gelecek çekime o da zaman alır
- +1 yıl
internet üzerindeb kayıt oluştur
Soran+1 yılOluşturuyorsun zaten de İstanbul'a çağırıyorlar görüşmeye
- +1 yıl
git sende
+1 yılVar da farklı işler
00 Yorumla18 işleri ancak
00 Yorumlatiktok çek..
08 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYani seviyesiz şeylerden hoslanmiyorum orasi biraz öyle bi mecra sanırım
Gizli Soran+1 yıl🥲
Gizli Soran+1 yıl25
Gizli Soran+1 yılZor değil sadce bazı sebeplerden dolayı Şu an disarda calismam mümkün değil uni yeni bitti bitene kadar hem çalışıp okuyodum zaten ama
Acil para kazanmam lazım nolur acil cevap
00 Yorumlaülkemizde zor ya
00 YorumlaBlog açılabilir
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılblog çok uğraştırıyor ve küçük para kazandırıyor. sizin blog var mı?
mankenlik yap
02 Yorumla
Soran+1 yılDüşünüyorum bu aralar da Antalya'da ajans yokki doğru düzgün bir adam var o istiyor beni o da istanbuldan buraya gelmesi biraz zaman alacak çekim için
+1 yılShow yapabilirsin
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılShop?
Gizli Soran+1 yılShow?
- +1 yıl
Biliyorsun işte dayılara show yapıp para kazanmak
Gizli Soran+1 yılO karakterde biri olsam sence bu soruyu sormuş olurmuydum buraya
- +1 yıl
Ben sadece bir fikir verdim karakterini bilemem ki
Gizli Soran+1 yılFikrin için saol daha seviyeli ne olabilir diye bakıyorum
+1 yılyok öyle bişey
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılhayır var.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuzgun birsry yok
00 YorumlaCamshow
00 Yorumlapaneller var
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılPanel derken
Gizli Soran+1 yılBen bilmiyorum acarmısın