İnstagram da durmadan "şu platformda yayıncılık yapıyorum" diyerek para kazandığını iddia edenler var. Öyle bir pazarlıyorlar ki inanasım geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz fiahdjahs
Ne kadar kolay peki sana gore kolay olan seyler ne
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İçerisinde cinsellik olmayan hiç bir yolla internet üzerinden kolay para kazanılmıyor maalesef, en basiti, yüz göstermeden foto falan atarak oluyor. Ben çok araştırdım bunları ve kazandım da...
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Son iki kelime çok cezbetti beni. Nasıl? Diye sorsam👉👈
Zaten söyledim sayılır, foto falan atarak ama mümkünse yabancı birine. Çünkü bizimkiler hep sahtekar Son ki kelime diyorsun evet ben yabancı birine atarak kazanıyorum hemde oldukça iyi rakamlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ne kadar kolay peki sana gore kolay olan seyler ne
İçerisinde cinsellik olmayan hiç bir yolla internet üzerinden kolay para kazanılmıyor maalesef, en basiti, yüz göstermeden foto falan atarak oluyor. Ben çok araştırdım bunları ve kazandım da...
Son iki kelime çok cezbetti beni. Nasıl? Diye sorsam👉👈
Zaten söyledim sayılır, foto falan atarak ama mümkünse yabancı birine.
Çünkü bizimkiler hep sahtekar
Son ki kelime diyorsun evet ben yabancı birine atarak kazanıyorum hemde oldukça iyi rakamlar
Hangi uygulamaları kullanıyorsun daha doğrusu alıcı nereden bulunuyor
Uygulama kullanmıyorum ve zaten o tür uygulamaların hepsini çok riskli buluyorum.
ya burada fazla detaya girmek istemiyorum
😌👌 onu bunu boş ver sana işletme açalım aylık 30bin tl kemiksiz kazana bilirsin üstüne üslük 1milyon tl de hibe alabilrisin
😌👌
Öyle bir şey yok maalesef suç illegal bile olsa bir zorluğu vardır
kolay kazanamazsın
Çok basit para kazanmak kadar kolayı var mı
Dilersen yardımci olabilirim
Esc olmak
Lazım bana bir tane
Varsa banada gönderin 5bin veririm 😅
Enerrrciiiiiiiiiiiii
İyi yollar olmaz