Başka bir mühendislik dalı önere bilirsiniz ve nedeni ile açıklayınız
Elektrik elektronik mühendisliği
Makine mühendisliği
Mekatronik mühendisliği
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Seçeneklere koymaman hayal kırıklığı olmuş. Bence kesinlikle Bilgisayar Mühendisliği. Computer Scientist. Bilişim geleceğin en büyük sektörü olacak. Herşey akıllaşacak. Akıllı Buzdolabı, Televizyon, Lamba gibi.
3 seçenek arasından Mekatronik diyebilirim. O da geleceğin mesleği.
Aslına bakarsan bütün mühendisler yazılım biliyor ve bilmeli
Senin meslek ne
Bilgisayar Müh. Tüm mühendisler yazılım bilmez. Yazılım kullanmak yazılım bilmek değildir. Yazılım bilmek çok daha özeldir. Bilgisayar Mühendisleri sadece yazılım kullanmayı değil, yazılımı yazılımı oluşturan algoritmayı, yazılımın yazıldığı dili, yazılımın yazıldığı dili üretmeyi de bilirler.
Bilgisayar Mühendisliği sadece yazılım değil donanımlada ilgili. Donanımda çok önemli. Maalesef ki ülkemizde pek önem verilmiyor.
Hiçbiri. Belki bir ihtimal bilgisayar, yazılım mühendislikleri. Şöyle örnek vereyim;elektronik mühendisliği Avustralya'da geçtiğimiz günlerde aranan meslek kategorisinden çıkarıldı ;)
bilgisayar bence.
Neden
bilişim çağında yaşıyoruz. herşey daha da ileriye gidecek. gerçi çok sayıda bilgisayar mühendisi mezunu olacağından diğerlerinden bir farkın olması için ekstra yabancı dil, yüksek öğrenim, yurt dışı vs olması lazım. ama gelecekte bilgisayar ve yazılım üzerine kurulu bir dünya bizi bekliyor orası muhakkak.
Cevap
21Cevap
elektririk elektronok-mekatronik- yazılım ve bilgisayar bana kalırsa önümüzdeki 5 yıla patlıcak
dünya coktan endüstri 4.0 a ayak uydurmaya başladı bile
Elektrik elektronik ve makine iş imkanı açısından daha iyisi yoktur ne türkiyede nede başka ülkede , eem bir tık daha makineden daha iyidir
Bütün mühendislikler birbiriyle bağlantılı biri olmadan diğeri olamaz. İlla cevap diyorsan Elektrik Mühendisliği (kendi bölümüm mis) :D
@jııjıjı ne okursa okusun iş gene kişide bitiyor seçtiği meslekte değil. Tek önemli kriter seçtiği mesleği yeteri kadar sevebileceğine ve yapabileceğine inanması. Severek yaptıktan sonra bilgisayar müh. te olsa hedeflediği yaşam standartlarına ulaşır, elektrik de elektronik haberleşme de.
Malzeme Mühendisliği. Her dala hakim bir Mühendislik.
@sysyrdrt puanının düşük olması bizim ülkemizde kıymeti bilinmemesinden... Uçak mühendiside malzeme mühendisine muhtaçtır, inşaat mühendisi de makine mühendiside.. Bütün mühendisliklerin omurgası malzeme mühendisliğidir.
dostum bu ülkede öyle bir endüstri yok hepsi ithal geliyor yurt dışında burada montaj yapılıyor. malzeme bitirip işini yapan adam yok ileride sende görürsün ben mekatronik mühendisiyim sektörün içindeyim. kariyer. net var gir tek tek bak hangi meslekten kaç ilan var diye bak bakalım malzemeci arayan enayi patron var mı bu memlekette ;)
Bakma sen diğerlerine mekatronik bilgisayar ve yazılımdır geleceğin mühendisleri
Günümüzde mekatronik okuyan ileride iyi de ola bilir kötü de
Devir teknoloji devri o yüzden Yazılım Mühendisliği önü açık meslek..
mekatronik nedeni ise bir cok mühendislik dalının bir arada gösteriliyo olması yani mekatronik mühendisi ile elektrik mühendisi de olabilirsin bilgisayar mühendisi de o yuzden mekatronik diyorum
Ziraat mühendisliği ilerleyen zamanlarda tarım önemi hâli ile artacak. sektörü geliştirecek muhendislere ihtiyaç duyulacak
Türkiye son 2 senede Hollanda büyüklüğünde tarım arazisi kaybetti haberlere bak arada. İnsanlarıda yanlış yönlendirme.
Elektrik elektronik mühendisliği
Neden
Tabiki elektrik elektronik
Neden
Sizin meslek ne
Hangi üniversite
Kocaeli Üniversitesinde
Elektrik mühendisliği
Elektronik ve Haberleşme mühendisliği
Var sen sadece elektrik mühendisliği okuyorsun o zaman
Hepsinin başı Makina Mühendisliği moruk.
Neden
Ona bakarsan makine enerjiyi nerden alıyor elektrik lazım
Tabi ki elektrik-elektronik.
Neden
Elektrik Mühendisliği. Otomasyon bölümü
İki mühendislik var ikiside otomasyon
1- Mekatronik mühendisliği
2- Kontrol ve otomasyon mühendisliği
Bilgisayar @Univerliseli
İnş canım hsjf
elektrik elektronik müh
Neden
valla çok
ve proje müdürleri oluorlar
Sizin meslek ne peki
idari işler
İş güvenliği mühendisleri ilerde fenomen olacak
Ateşimi söndüren mühendislik😊
Sen hayırdır kardeş
Bırak kardeşi canıım
O zaman neden gizli yazıyorsun
Kendimi ifşamı edim
Yorum yapıyorsan kim olduğunu ve nerede olduğu yazacaksın
Niyemiş
Kaç yaşındasın ve hangi ildesin herhalde ya küçük çocuksun ya da fakesin yoksa yazardın
19 cansu
Hangi il peki
İstanbul anadolu yakası
İlçe
Okul okuyon mu
Sarıgazi
Okumuyorum
Neden soruya yorum yaptın amacın ne senin
Kötüyüm
Bende sana bir abi tavsiyesi düzgün biri ol ilerde evlenceğin zaman yok okumuş biri olsun düzgün birini ararsın yaşında geç değil açıktan okulunu oku yol yakından bu kafadan vazgeç
Banane ben buyum
Yürü git işine
Seni istiyorum
Afagagagsafaasdf
mühendisliklerin bir önemi kalmıyacak giderek
Bilgisayar uçak yükselir.
Insaat harita
Neden
Ben mimarım. ve inşaat sektörü hic bitmez. o yüzden. ayrica proje imza fiyatları iyi bunlarin
Örneğin proje imza parası ne kadar
Bilgisayar
Neden
Senin meslek ne
Yazılım mühendisliği
Makine ^^
Neden
Nükleer Teknoloji Mühendisliği.
bilgisayar kanks.
Her türlü mekatronik
Yazılım şart.
mekatronik
Çevre müh.
Kaldırım
inşaat
Neden
herkesin eve ihtiyacı var
Senin mantıkla bakarsak evi yapan iş makineleri motor gerek yani bu mantık yakıtın icadından taş devrine kadar gider
A...
Neden
bilgisayar
Neden
öyle,
Bilgisayar
Elektrik/Elektronik
Bilgisayar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar