-Çalışma şartları
- Maaşları
- Avantajları / Dezavantajları
Hangisi daha iyi
A ve B şıkkını ayırmana gerek yoktu. Haberleşme zaten elektroniğin alt dalıdır. Yani elektrik elektronik mühendisi, haberleşme alanında uzmanlaşabilir. Aynı şey...
Insan olduğu sürece mühendislik olacaktır. Bu nedenle hangi branşı seçmen gerektiğine sen kendi ilgi alanına ve yapabileceklerine göre karar vermelisin. Her bölümün avantajı ve dezavantajı da vardır bunları da öğren ve göz önünde bulundur. Tabi bu bilgileri buradan değil ancak forumlardan alabilirsin. Bana soracak olursan; elektrik-elektronik, makine ve bilgisayar arasından seçim yap. Inşaat da olabilir ama benim alanımla bağlantısı olmadığından yorum yapmam doğru olmaz. Sadece gemi ve inşaat sektörünün her türlü ekonomik dalgalanmadan ve siyasi belirsizlikten anında ve olumsuz yönde etkilendiğini bilmeni isterim.
En iyisi Sosyal Mühendislik kendini satman gerek ne mühendisi olursan ol sosyal mühendis olursan en dandik üniversiteden mezun ol inan güzel paralar kazanılabilir.
Hakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağnnnn @Articuno elektik elektronik mühendisi adayı.. ..
:P
ımmm bide parlayan yıldızımız Zekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Bey ( @tam1soruişareti ) bir inşaat mühendisi :)
Bence mühendislikde üniversite önemli değil öğrenci okurken yan gidip yatmamalı kendini geliştirmeli
Ben herkese elektrik dağıtmıyorum çünkü Kübra,
Üstelik benim dağıttığım elektrik yükünü depo etmek için yüksek kapasitans gerekli...
kıps kıps kıps ( yazar burada neler dememiş ki ehehe :D )
06 Romeo bu hafta takip listesine veda eden isim... RIP (06 Ankara falan anladın mı ha? jdsakaalşda )
İnşaat uzerine bilmem bu şik arasindan ki ben de insaattayim.
Cevap
13Cevap
Mekatronik Mühendisliği nedir bilmeyen insanların saçma bölümler ile kiyaslamasi normal... zira bu ülkede bir avuç mekatronik mühendisi var
Ben sana Mühendis olamazsın demedim Adam olamazsın dedim.
Mekatronige güvenmiyorum ben. Daha araba yapamayan ülkemiz Robotu nasıl yapsinki
Hepsi parlak ama elektrik ve makine ayrıdır her gün teknoloji gelişiyor ve doğal olarak bunların kalitesi de artacak orantılı olarak.
herkes kendi bölümünü yazar şimdi mk. elektrik mühendisi adayı olarak diyorum ki bu ülkede tıptan başka bölüm okunmaz
Kimya muhendisligi. Kimyasal bombalar yaparsin koselik olursun
elektrik-elektronik çünkü bu bölümü okuyunca herşeyden az çok bilgin oluyo daha detaylı görüyosun e tabi bu göre biraaz daha zorlu oluyor
o zaman git endüstri oku bayan alakasız yorum
ben okuduğumu okudum nerden alakasız oluyo gördüğümü söylüyorum sallamıyorum
anlıyorum hala alakasız
neymiş alakasız olan herşeyden az çok bilgin oluyor evet bilgisayar mühendisliğinden mekatronik mühendisliğinden enerji mühendisliğinden ortak derslerin oluyor böylelikle az çok bilgin oluyor istersen bir bilgisayarcı kadar program yazabilirsin kendi kendine neyin atarı anlamıyorum sanane ben sana yazmadım bunu
Amerika bile 300 bin tane Mekatronik mezunu arıyor siz düşünün :)
ucu bucagı kapalı iki dal var biri bilgisayar
öteki malzeme
gerisi hikaye
Endüstri mühendisliği forever.
Yazılım ve endüstri mühendisliği
Mekatronik mühendisliği.
inşaat bitmez
endüstri müh.
Bide cevre var
endüstri
A) Dedim. Bence.
Kaldırım 😆😆