Hangisi daha güzel yaşar daha mutlu daha rahat özel hayatına daha ilgili olarak?
Savcı
Avukat
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
savcı olursan kahvaltıda çay bardağının içinde kesilmiş kulak görme ihtimalin daha fazladır avukata göre :D
çok tehdit alıyorlar, özellikle 3. dünya ülkelerinin belli bir adalet sistemi yok. mafyalar götürüyor işleri.
tehdit alma işi avukatlar içinde geçerli midir? çok sağ olun
avukatta seçim şansın var en azından. istemediğin davayı almazsın.
savcıda geri vites olayı yok :D yaparsan savcıdan sayılmazsın.
arkadaşımın babası bildiğin mafya. sedat peker nasıl rahat rahat dolaşıyorsa, destekçileri varsa o da rahat rahat dolaşıyor, tehdit edeceği kişiyi tehdit ediyor. adalet karşısına çıkınca da parası ile delip geçiyorlar.
aşağıdaki polis bayanın dediği gibi. 'satılmış savcı' mevzusu var. düzgün savcı olmak çok zor.
Çok çok çok teşekkür ederim😊
Avukat olursun özel bir büro açarsın ayda 3,4 dava alsan krallar gibi yaşatır seni😂Ki ülke davalılarla davacılarla dolu😂
Eğer satılmış bir savcı değilsen hayat bir hayli zor olur senin için. Avukat diyeceğim.
Merhaba 😊 benim hayalimdi senin şu an ki mesleğin. Ama maalesef ki hukuk seçtik. Nasıl hareket olmak hani nasıl bir duygu işi nasıl çok mu zor abla çok merak ediyorum bana uzun uzun anlatır mısın şu mesleği
Cevap
6Cevap
avukat daha iyi yaşar savcının değeri fazladir ama işi yoğun ve psikoloji bozar
savcılar ölüm tehditleri filan alıyor
Peki avukatlar? 😊 sağ olun
savcı daha kıdemli 😊
Avukat
avukatlık hanımefendi
Avukat.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar