Kardeş eğer askerlik için şubede normal muayene olduysan acemi birliğine gittiğinde herhangi bir detaylı muayene olmuyorsun merak etme. Sanırım sen artık sülüsünü almış kışlaya gitmek için gün sayıyorsun o yüzden artık detaylı bir muayene söz konusu değil merak etme
Askere gitmeden önce yani 18 yaşına geldiğinde ilk muayene oluyorsun askerlik şubesinde kastettiğim. Yani bir erkeğin ilk defa askerlik şubesine gitme sebebidir bu muayene
Evet ondan olmustum tecil icin orada soyunmustum 10-15 erkek sirayla boy kilo genel fizik baktilar koridorda sonra tecil edip yolladilar beni. Ama doktor yoktu asker erlerden birisi soyunun dedi sirayla yazdi bilgileri boy kilo da yazdi gidin komutana imzalatin dedi oyle oldu
Mahrem yerlerine bakmazlar merak etme ve korkma (!) Ayrica nedir bu ya yeni nesil yeni adetler çıkartıyor ; Asker de Muayene korkusu başladı son zamanlar da artık birileri Askerlikten Soğutma çabasına mı girdi ne yaptı anlamadım ama bir film firildak döndüğü kesin.
Yaaa mk 😂 😂 urkutme cocugu yok oyle bir sey. Ama senden suphelenen olursa askerde asker arkadaslarin uzerine gelebilir yoklukta bir seyler olabilir. Sen buna dikkat et Asker iken boyle bir olaya sahit olmuştum , Cocuk yeni usta birligine geldi geldigi ilk ay garaj da askere verdi. Veren pembe aldi , ziken askeri ceza evine ve pembe aldı.
Profesyonel olması için ülkenin maddi gücü sınırsız olmalı ki Askerlerin maaşları 1 gün dahi geç yatmasın. Kendi açından bakıp değerlendiriyorsun seni anlıyorum ama yanlış düşünüyorsun. Adama demezler mi ; Ya kardeşim madem böylesin muayene esnasında söyle almayalım. Neden askere gidip orada ki biçare A. M görmeyen Askere verip hem onun hem de kendi başını yakiyorsun diye derler adama (!) Sana imkan sunuluyor ya yapıcaksın ya da durumunu izah edip yapmayacaksın. Durumunu izah edip askerlik yapanlar da var. Ya ne pembesi ben bu vatanin evladıyım Askerligimi yapacagim diyenler de var. Onun için Korkma rahat ol. Korkarsan korkudugun sey başına gelir.
Tamam da hasta hakları yönetmeliği odada yalnızca hekim ve hasta olur ve her hastanın mahremiyet hakkına saygı duyularak ve rızası alınarak en son tıbbi işlemler uygulanır diyor. Erkek olunca hakların da alınıyor muhtemelen kadınlar için geçerli sadece haklar zaten